Огляд праски Braun TS 525 A

Огляд праски Braun TS 525 A

Braun випустив на ринок побутової техніки черговий шматочок творчості, у вигляді праски моделі TS 525 A, головними особливостями якого є прекрасний дизайн, досконала ергономічність і надійність роботи апарату. Підходячи до такого важливого вибору, як вибір праски, багато випускає з уваги всі істотні відмінності, що можуть говорити в одному випадку про високу продуктивність, а в іншому, про комфортне використання приладу. У будь-якому питанні не потрібен поспіх, тому потрібно по порядку розглянути всі позитивні сторони Braun TS 525 A.

Потужності вистачить на все!

Потужність даної праски, це – основний показник його працездатності і показник можливостей. Потужність складає 2 000 Вт, що є одним з найвищих показників в сучасних праски. Вся ця потужність йде не тільки на нагрів підошви праски, а ще на застосування прасування пари; але спершу поговоримо про підошву даної моделі.

Від літака до праски

В TS 525 A реалізована підошва з особливого алюмінію Eloxal. Алюміній Eloxal часто використовується в таких великих виробництвах, як: автопромисловість, літакобудування і т.д. Eloxal – це окислений електролітом алюміній, який не схильний до корозії, йому не страшні практично будь-які пошкодження, подряпини, тому що після такої обробки метал стає більш твердим, міцним. Підошва Eloxal запобіжить будь-які неприємності під час прасування, адже так легко зіпсувати дорогу тобі річ, просто провівши по ній гарячою праскою і виявивши за нею слід сажі або іржі, що вже навряд чи можна відіпрати. Підошва Eloxal має безліч отворів в різних місцях для рівномірної та щедрої подачі пари при прасуванні. Для цього є два режими подачі пари, так, для простого тиску пари можна вибрати показник 30 г / хв, тоді як для парового удару це число легко змінюється до 120 г / хв – потужність апарату дозволяє це зробити без найменших труднощів.

З легким паром!

У разі, коли Ви користуєтеся праскою Braun TS 525 A в самих звичайних умовах, розпрасовуючи речі після прання, 30 грам пари в хвилину, допоможуть впоратися з важко розпрасовуючими складками, надати чіткої лінії коміру і манжетам, освіжити вже ношену один раз блузу та інше. Праска має систему захисту «антикрапля», що не допустить скупчування конденсату на підошві праски. Ця система захистить Ваші речі від псування і дасть Вам повну впевненість за свої дії з праскою. Що стосується парового удару, то це просто чарівний винахід 21 століття. Паровий удар (його ще називають «вертикальний удар») дає можливість викиду пари з інтенсивністю до 120 грам в хвилину, що стане просто знахідкою у випадках прасування тканин які вимагають особливої ​​дбайливості. Ви зможете приводити свої речі в належний вигляд, навіть не торкаючись їх, просто обдаючи рясним паром і як вже можна здогадатися, це можна робити навіть не використовуючи горизонтальну поверхню. Всі Ваші сорочки, ділові костюми, брюки, куртки, вітрівки, пальто, – можна освіжити, використовуючи паровий удар, що поверне їм строгість та усуне складки і нерівності. У домашніх цілях вертикальний паровий удар стане незамінним в питаннях прасування гардин і штор після прання прямо на карнизі. Крім подачі пари в двох режимах, в Braun TS 525 A є можливість і простого розпилення води на речі перед прасуванням, в разі, коли гаряча пара може пошкодити волокна тканини та потрібно використовувати холодну воду.

Не тільки потужно, але і зручно

Дана модель – це ще незрівнянно ергономічний дизайн від фахівців німецької компанії. Праску приємно тримати в руці, вона легко піддається будь-яким маневрам – спеціально розроблена ручка особливої ​​конструкції дає повну свободу у використанні праски, як у звичайному прасуванні, так і в «вертикальному ударі», а з її вагою, всього 1.2 кг, користуватися праскою буде зручно як чоловікові так і жінці. Праска працює від стандартної електромережі 220 В, для підключення до якої, апарат обладнаний довгим, двометровим міцним шнуром, що захищений від розриву і замикань. Провід підведений до пристрою таким чином, щоб не плутався «під ногами», а його довжина оптимальна, щоб уникнути заплутування. Для користування парою, праска має резервуар для води місткістю 300 мл.

Зустрічають по одягу, а проводжають по ... прасці

В цілому, колір, оформлення корпусу і оригінальна, трохи скошена, форма праски, прекрасно виглядають в будь-якому інтер'єрі та повністю відповідають всім сучасним вимогам досвідчених користувачів, адже кожен хоче отримати за свої гроші тільки найкраще. Якщо у Вас ще є залишилися сумніви, то відкиньте їх скоріше, Braun TS 525 A показав себе як гідне придбання для господарства, що стане надійним помічником в повсякденних буднях.