Огляд праски Braun SI 9188 BK

Огляд праски Braun SI 9188 BK
Високотехнологічна, зручна у використанні і просто дуже добра праска, яка створена для вас конструкторами, що мають величезний досвід розробки якісної побутової техніки для дому. У моделі Braun SI 9188 BK зібрані інноваційні досягнення, помножені на якість збірки і надійність екологічно чистих матеріалів. Прасування речей з цією праскою стає практично розвагою, а не виснажливим ​​обов'язком. Вам дійсно варто купити Braun SI 9188 BK , аби полегшити регулярну роботу по дому.

Нестандартні технічні рішення

Майже всі сучасні праски працюють за одними й тими ж принципами і може здатися, що шляхи їх вдосконалення давно вичерпані. І правда, що може бути простішим, за праску? І все ж, Braun зможе здивувати своїх шанувальників.
  • Технологія «iCare». Розгладження складок з максимальною турботою про речі - саме так можна коротко пояснити основну суть даної технології. Вам більше не потрібно вручну кожен раз підбирати оптимальний температурний режим. Цей параметр в даному режимі роботи праски є оптимальним, таким, що підходить до переважної більшості тканин, від найніжніших, до жорстких. Зверніть увагу, що iCare-технологія застосовується і в більш потужних ніж праски прасувальних системах виробництва Braun.
  • Надслизька підошва «Back Glide». Завдяки спеціально скругленій підошві, ваша праска з легкістю ковзає по будь-якій поверхні (тканині). Ефективність прасування анітрохи не знижується, навіть якщо ви вважаєте за краще прасувати зворотними рухами, до себе або в боки. Дана особливість є запатентованим ексклюзивним рішенням, яке ви можете зустріти тільки в прасках від Braun. Також відзначимо, що підошва виготовлена ​​з особливого матеріалу (технологія «Saphir 3D»), який в 4 рази перевершує за міцністю сталь! Ризик її пошкодження у випадку контакту з металом або іншими твердими матеріалами практично нульовий. До того ж він не надто важкий.
  • Висока потужність. Це дуже важлива характеристика для хорошої праски. Адже одне з основних його завдань - прасувати швидко. Braun SI 9188 BK розігрівається за лічені секунди саме за рахунок потужності в 2800 Ват. Поспішаєте на роботу і бажаєте терміново надати одязі кращого вигляду? Ваша нова праска не потребує жодної зайвої секунди!

Просунута парова система

У деяких випадках без підтримки гарячої пари просто неможливо впоратися зі складками. Особливо, якщо тканина щільна і взагалі погано піддається впливу. Тому на підошві праски Braun SI 9188 BK розташовані особливим чином численні отвори для виходу пари таким чином, щоб вона одразу поширювалася по всій поверхні. Є можливість вертикального відпарювання, а також функція "паровий удар" при застосуванні якої потужний потік перегрітої пари буквально «пробиває» тканину, навіть складену в декілька шарів. При цьому вся вода залишається всередині праски, не розтікаючись навколо і використовується виключно тоді, коли вам це потрібно. Повна герметичність ємності гарантується надійною антикрапелинною системою. Також передбачена система захисту від утворення накипу, значно уповільнює цей процес. Отримати додаткову інформацію про можливості та технічні особливості даної моделі або купити Braun SI 9188 BK , ви можете в режимі онлайн прямо зараз. Оформляйте замовлення товару через Персональний кабінет користувача.