Огляд соковижималки Braun CJ 3000 BK

Огляд соковижималки Braun CJ 3000 BK

Компактна та надзвичайно економічна соковижималка для отримання невеликих порцій свіжих напоїв в домашніх умовах. Дуже малоймовірно, що ви будете з її допомогою створювати чергову партію заготовок на зиму, але ось для того, щоб з ранку випити скляночку фрешу, купити соковижималку Braun CJ 3000 BK варто однозначно. Та й зберігати її в складеному стані зручно, адже за розмірами прилад можна порівняти з тостером або вертикальним блендером. Отже, у будь-якому разі таке придбання себе цілком виправдає.

Безпрецедентна економічність

Під час роботи ця соковижималка споживає всього 20 Вт електроенергії! В принципі, їй не потрібно більше хоча б тому, що сік витягується за раз всього з одного продукту (тільки з м'яких цитрусових).

  • Низьке споживання. Незалежно від того з яких саме фруктів ви витягаєте сік, споживання залишається на однаковому рівні і не перевищує 20 Вт.
  • Продуктивність. Резервуар для соку вміщає до 350 мл рідини і навіть при такій малій потужності ви зможете всього за кілька хвилин заповнити його. На стінки нанесені добре помітні шкали із зазначенням рівня рідини.
  • Компактність. На кухні майже не залишилося місця? Ну, ось цього «майже» якраз і вистачить, щоб там розмістити соковижималку Braun CJ 3000 BK. Напевно й ще щось залишиться.
  • Відділювач м'якоті. Прилад дозволяє створювати напої з налаштовуваним вмістом м'якоті. Просто змінивши положення перемикача, ви вже готуєте різні види соку. Дуже простий спосіб з одного фрукта отримати два напої під різні смакові переваги.

Використовуйте пристрій правильно. Для прискореного отримання соку рекомендується по черзі повертати половинку цитруса, вправо-вліво, коли ви притискаєте його до насадки.

Обслуговування, догляд і зберігання

Завдяки простоті конструкції, жодних технічних складнощів з приведенням приладу до ладу не буде. Він легко розбирається і кожна з`ємна деталь може бути очищена окремо. У тому числі просто під струменем води з-під крана. Деякі навіть можна мити навіть в стандартній посудомийній машині. Важливо пам’ятати, що не можна розбирати моторний відсік і, тим паче, мити його. Не забувайте ретельно висушити деталі, перш ніж знову зібрати прилад після чистки. За умови гарного догляду прилад прослужить вам довго та якісно.

Ви можете замовити з доставкою і за найвигіднішою ціною Braun CJ 3000 BK в будь-якому офіційному магазині компанії або на нашому сайті.