Огляд гребінця Braun BR 750

Огляд гребінця Braun BR 750

Усім власницям довгої, втім, як і короткої шевелюри, знайома така проблема, як електризація волосся. У такі моменти, зачіска швидше нагадує стиль а-ля «домовичок Кузя» з однойменного мультика, ніж, скажімо, романтичний або діловий. Найчастіше, така неприємність відбувається після тривалого розчісування та після зняття з голови капелюшка або іншого головного убору. Погодьтеся, така пухнастість буває зовсім недоречною. Фахівці німецької компанії Braun знають, як позбавити чарівних дівчат від цієї проблеми, подарувавши їх волоссю дбайливий догляд і здоровий блиск. Гребінець Braun BR 750 створений для бездоганності вашого волосся.

Гребінець Braun BR 750 – це ...

  • Функція іонізації. Ви сміливо можете забути про вічну наелектризованність волосся! Цей диво-гребінець з функцією Iontec, яку можна активізувати натисканням кнопки, за допомогою мільйонів активних іонів, знімає статичну електрику, і додає гладкість кожному волоску.
  • Натуральні щетинки із закругленими кінчиками. Завдяки тому, що BR 750 оснащена натуральними щетинками, ви можете не хвилюватися, що гребінець травмує ваше волосся, а закруглені кінці його щетинок допоможуть запобігти можливості випадково поранити шкіру голови.
  • Робота від батарейок. Гарною хочеться бути завжди та всюди, чи не так? З гребінцем BR 750 це більш ніж реально! Працює вона від батарейок, тому її сприятливий вплив на ваше волосся буде завжди з вами – вдома, на роботі, у потягу, в літаку та у довгоочікуваній подорожі на море.
  • Функція автоматичного відключення. Іноді забуваєте відключати прилади? З Braun BR 750 ви можете не переживати про це, адже функція автоматичного відключення активізується, якщо гребінець не використовували протягом 5 хвилин.
  • Зручна експлуатація. Ергономічна форма гребінця дозволяє комфортно тримати його в руці, роблячи його експлуатацію максимально зручною для вас.
  • Легкий догляд. Догляд за Braun BR 750 потрібен мінімальний. Подушечка з щетинками легко знімається та миється під теплою водою з крана. Одягати її можна після повного висихання.
  • Дбайливий догляд за вашими волоссям. Навіть у тому випадку, якщо батарейки у вашій BR 750 сядуть, а замінити їх зараз немає можливості, ви можете використовувати його у якості звичайного гребінця, яка подарує вашій шевелюрі делікатний догляд.
  • Німецькі технології. Вся продукція компанії Braun може похвалитися високою німецькою якістю та практичністю. Гребінець BR 750 – не виняток. На нього розповсюджується офіційна гарантія на протязі двох років.

Здоровий блиск і сяйво ваших волосся на 100% разом з Braun.