Огляд цитрус-пресу Braun MPZ 9

Огляд цитрус-пресу Braun MPZ 9

Braun MPZ 9 – це соковижималка призначена для цитрусових. Високопродуктивна і сучасна. Це німецькі традиції якості відомої компанії і безкомпромісна сучасна функціональність.

Одне з найулюбленіших кухонних пристроїв для приготування напоїв більшості людей, без сумнівів, – це соковижималка. Освіжаючий, смачний, сік, як відомо, є виключно корисним і поживним напоєм. Готуючи його власноруч з фруктів, і, ще краще, з фруктів вирощених вами, тоді ви точно впевнені в найвищій якості приготовленого напою, в його натуральності та свіжості. Однак, всі соковижималки різні, і якість вашого соку буде залежати в першу чергу від вашої пристрою. Саме тому ми хочемо вам запропонувати потужний та сучасний цитрус-прес Braun MPZ 9.

Соковижималка від Braun відрізняється своєю високою місткістю. Пристрій оснащений містким резервуаром для соку, який дозволяє отримати за одне приготування до одного літра соку з цитрусових. При цьому вибір інгредієнтів для вашого соку нічим не обмежений: грейпфрути, апельсини, лайми, гранати, мандарини, лимони – вибирайте саме те, що вам до вподоби, не боячись, що соковижималка може не впоратися з вашими бажаннями.

Особлива конструкція і практична експлуатація

Конструкція Braun MPZ 9 являє собою прозору чашу, яка володіє розширеною основою. Це дозволяє значно підвищити стійкість пристрою на різних поверхнях, надійно захистивши його від можливості падіння, або ненадійності в роботі. У нижній частині пластикового корпусу розміщено спеціальне акуратне поглиблення, спеціально розроблене для зберігання в ній мережевого шнура, що робить експлуатацію і зберігання соковижималки виключно практичним і простим.

На бічній поверхні пристрою розміщена зручне і зрозуміле градуювання, що відображає наповненість чаші. Добре видима і точно розмірене, вона робить приготування соку ще більш комфортним, швидким і простим. А спеціальна ручка на основній чаші дозволяє зручно переміщати пристрій і акуратно проводити розливання напою. А завдяки спеціальній пластиковій кришці, якою зверху закривається пристрій, соковижималка зберігається чистою, і захищена від попадання небажаних елементів в сік, після його приготування.

Унікальність преса для цитрусових представлена спеціальної розробкою компанії у вигляді функції, що дозволяє контролювати кількість м'якоті в соку. Робота функції заснована на повороті контейнера для соку. На його основі розміщена спеціальна щілина, яка збирає м'якоть. Залежно від необхідності, ця щілина автоматично буде розширюватися або звужуватися, надаючи вам рівно таку кількість м'якоті, яку ви побажаєте. Вичавлюйте апельсиновий, мандариновий, грейпфрутовий, лимонний, лаймовий сік, в якому суворо відміряна і відрегульована певна кількістю м'якоті. Це виявиться дуже корисним, якщо ви будете готувати сніданок дитині, або захочете приготувати чудовий домашній коктейль на вечерю.

Простий догляд

Модель MPZ 9 відрізняється особливою простотою догляду. Конструкція соковижималки спроектована таким чином, що кожну з деталей соковижималки Braun Citrus, мити дуже легко, використовуючи навіть просто струмінь звичайної водопровідної води.

Відмінність соковижималки Braun від звичайних соковижималок так само в тому, що запуск і зупинка двигуна преса відбувається автоматично. Це означає, що вам лише необхідно помістити фрукти в соковижималку. Як тільки ви зробите зусилля, надавав фруктом на спеціальний прес, соковижималка автоматично включиться, і почне витяг соку з продукту. Натискаючи на спеціальну ребристу насадку, пристрій починає обертатися. Особливість пристрою даної моделі в тому, що обертання може бути здійснено в різні сторони. Це забезпечує найбільш якісний віджим соку, вичавлюючи фрукт практично до останньої краплі. Так, зі звичайного апельсина великого розміру можна отримати до 100 мл соку. Регулюйте рівень м'якоті в одержуваному соку, отримуйте густий насичений, або напівпрозорий сік – в залежності від ваших смаків.

Двостороннє обертання – найкращі результати

Для того щоб забезпечити найкращий результат, отримати найбільшу кількість соку з одного фрукта, соковижималка MPZ9 від Braun оснащена спеціальним двигуном потужністю в 200 Вт, який має унікальну технологію двостороннього обертання, яка істотно підвищує соковідділення.

Конструкція відрізняється простотою і високою міцністю. Виготовлена з високоякісного білого пластику з підвищеною міцністю, верхня її частина з легкістю може при необхідності зніматися, що в значній мірі спрощує догляд за пристроєм, роблячи його експлуатацію ще більш простою і приємною.