Огляд мультигрумера Braun MG 5090

Огляд мультигрумера Braun MG 5090

Віддаєте перевагу ідеальну гладкість шкіри або хочете сформувати акуратну бороду? У будь-якому випадку, для цього слід скористатися мультігрумером Braun MG 5090. цей чудовий персональний дизайнерський інструмент вам допоможе в пошуках свого унікального стилю. Мультігрумер розроблений фахівцями популярного німецького бренду якраз для тих чоловіків, які вважають за краще самостійно визначати унікальний і неповторний стиль зовнішності, а не покладатися на послуги профільних салонів.

Особливості мультігрумера Braun MG 5090

При створенні мультігрумера Braun MG 5090 враховувалися останні технологічні досягнення, причому дійсно затребувані і корисні. Так, наприклад, корпус пристрою повністю водонепроникний. Це дозволяє без особливих зусиль використовувати мультігрумер для вологого гоління, та й взагалі в ході прийому ванни. Також враховані особливості експлуатації пристрою вже після роботи. У комплектацію включена спеціальна зручна щіточка для очищення пристрою від скупчилися збритого волосся. Але це ще не все. Давайте коротко розглянемо ряд відмінних рис приладу, на які і перетворюють його в по-справжньому якісний, «брендовий» товар.

  • бриюча сітка. Відрізняється порівняно великою шириною. Технологія SmartFoil, по якій вона виготовлена, забезпечить максимальний комфорт і швидкість гоління, убезпечивши шкіру від порізів і звівши до мінімуму роздратування.
  • простота регулювання. Завдяки ретельно продуманому дизайну і ергономічній формі, приладом дуже зручно користуватися. Зверніть увагу на можливість регулювання рівня гребеня в одній з чотирьох позицій: 1,2; 2,8; 4,5 і 6 міліметрів. Таким чином ви можете як викинь практично начисто, так і створити рівномірну стильну щетину бажаної довжини.
  • сам собі дизайнер . Не обов'язково вирушати до салону, якщо у вас є мультігрумер Braun MG 5090. З його допомогою можна швидко освоїти майстерність створення іміджевої зовнішності. Широка сторона висувного тріммера призначена для гоління відразу великої ділянки зі щетиною, а за допомогою вузької ви максимально точними рухами створите легкі контури витонченої бороди.
  • ефективна зарядка. Унікальна особливість приладу в здатності автоматично перебудовуватися під електричні мережі різних стандартів. Таким чином, неприємні сюрпризи навіть під час поїздки до в іншої країни практично виключені. Він буде готовий до роботи завжди і всюди. Ємності батареї даного мультігрумера досить для роботи протягом 30 хвилин. Повна перезарядка забезпечується за 60 хвилин, але, якщо грумер потрібен терміново, можна скористатися і швидкою перезарядкою. Всього лише за 5 хвилин. Цього вистачить на один скорочений сеанс.

Купівля і доставка

Купити мультігрумер Braun MG 5090. можна прямо зараз у нашому інтернет-магазині, оформивши замовлення в Персональному кабінеті або за телефоном, зв'язавшись з менеджерами. Ціни вас приємно здивують. Територією України доставка товару буде проведена безкоштовно.