Огляд машинки для стрижки Braun HC 5030

Огляд машинки для стрижки Braun HC 5030

Хороша стрижка, це не просто данина моді, а необхідність. Не можна всерйоз стверджувати, що ви стежите за собою, якщо маєте неакуратну стрижку. Звичайно, щоб зробити її дійсно хорошою, приємною для себе і оточуючих, слід приділити якийсь час, але як раз з часом і виникає проблема. Адже з урахуванням нашого стрімкого ритму життя, коли робота і домашні справи забирають щосекунди, складно буває знайти «лазівку» в структурованому розпорядку дні. Крім того, нелегко і підшукати відповідний салон, перукарі якого підстрижуть вас так, як вам подобається, а не так, як у них «вийшло». Чудовою альтернативою буде купити машинку для стрижки Braun HC 5030 , щоб використовувати її на дому. Хто знає переваги один одного краще, ніж члени однієї сім'ї?

Досконалість в мінімалізмі

Подбайте про себе самі, скориставшись досконалими технологіями Braun, і ви точно ніколи не пошкодуєте про досягнутому чудовому результаті. Ця персональна побутова машинка для стрижки відрізняється компактними розмірами, але надасть у ваше розпорядження всі можливості для якісної і швидкої стрижки. Кілька насадок під різну довжину стрижки, зручність в експлуатації, плюс унікальні технічні рішення - це і є Braun HC 5030. Трохи практики і ви навіть зможете кинути виклик професійного перукаря!

SafetyLock і інші особливості Braun HC 5030

Система SafetyLock є «родзинкою» вашої машинки для стрижки Braun HC 5030 та допоможе створювати чудові модельні стрижки раз по раз. Особлива система зберігання налаштувань SafetyLock зберігає їх після відключення пристрою. Останні використані вами настройки довжини будуть доступні при повторному включенні приладу. Більше не потрібно згадувати і намагатися підібрати прийнятний варіант, адже Braun HC 5030 зробить це за вас. Зручні насадки, ергономічний дизайн корпусу, якість збірки і цінова доступність - ось причини популярності даної моделі.

Зручне обслуговування

  • Підбирайте довжину стрижки. На ваш вибір відразу 17 налаштувань довжини для двох гребенів відкривають величезні можливості для створення неповторних образів. Малий гребінь має регулювання в 3-24 мм, а великий підходить для створення середніх і довгих стрижок: 14-35 мм довжиною.
  • Стрижка без насадок. Якщо віддаєте перевагу обходиться таким варіантом, він також допустимо. Однак, в даному випадку рекомендується проводити гранично плавні і акуратні руху, щоб не отримати травму. Леза будуть стригти волосся впритул до шкіри.
  • Потужний акумулятор. Ємності акумулятора досить для 50-ти хвилин безперервної роботи, а повна зарядка пристрою здійснюється за 480 хвилин. Крім того, пристрій може працювати від мережі.
  • Гострі леза. Підстригають з максимальною точністю і здатні зберігати ідеальну гостроту протягом дуже довгого часу.
  • Одне з головних якостей всієї техніки від німецького бренду - комфортне її використання. І машинка для стрижки Braun HC 5030 також в повній мірі відповідає цим стандартом, завдяки зручності і простоті у догляді. Леза можна легко зняти (зробіть легке натиснення на тріммер), щоб очистити під проточною водою. Крім того, рекомендується періодично змащувати їх для збереження ріжучих властивостей на еталонному рівні. Для того, щоб купити машинку для стрижки Braun HC 5030 , ви повинні авторизуватися на нашому сайті, увійти в Особистий кабінет і оформити замовлення. Або зателефонуйте за вказаними тут телефонами, щоб зв'язатися з менеджерами. Оплатити покупку можна як готівкою, так і безготівковим розрахунком. Територією України товар доставляється безкоштовно.