Огляд прасувальної системи Braun IS 7155 WH

Огляд прасувальної системи Braun IS 7155 WH

Представляємо високоефективну прасувальну систему Braun IS 7155 WH , яка була розроблена спеціально для тих випадків, коли необхідно погладити велику кількість речей з різних тканин. Ваш новий універсальний помічник від Braun значно спростить такий зазвичай важкий та виснажливий процес. Приведіть ваші речі до ідеального стану, зберігши при цьому час і сили.

Переваги прасувальної системи Braun IS 7155 WH

Безпека, надійність і якість - ось три основних принципи, які знайшли втілення в цій системі. Наприклад, завдяки функції автоматичного відключення після 10-ти хв. бездіяльності, більше ви можете не турбуватися про забуту праску. Класична проблема пішла в минуле, адже Braun гарантує безпеку при користуванні своєю технікою! Потужність (2400 ват) поєднується з економічністю, коли це необхідно. Також звертають на себе увагу невелика вага та стильний, ергономічний дизайн.

  • система Easy lock. Забезпечує надійне блокування прасувальної системи на підставці. Саме так вона і повинна зберігатися, без можливості випадково зісковзнути при необережному русі або поштовху. А ручка з прогумованою поверхнею дозволить міцно утримувати прилад навіть вологою рукою.
  • легке ковзання. Завдяки унікальній особливості, установці першої в світі надслизької підошви Eloxal 3DPlus BackGlide, прасувальна система Braun IS 7155 WH розгладжує будь-які тканини з дивовижною ефективністю! Забезпечується однаково легке ковзання в будь-якому напрямку (на 360 °). Гладити можна як рухами до себе, так і від себе. Як вам зручніше - ефективність не постраждає. «Секрет» полягає в тому, що запатентована Braun підошва трохи загнута вгору. Саме за рахунок цього праска ковзає по складках, розгладжуючи їх значно якісніше і швидше.
  • скажіть «ні» накипу. Система Ultimate FastClean призначена для максимально швидкого видалення накипу, яка неминуче накопичується, як би акуратно ви не поводилися з технікою. Результати внутрішніх тестів Braun доводять підвищення швидкості очищення в 4 рази порівняно з системами інших виробників.
  • додаткова сила turbo-режиму. Якщо тканина «не піддається» або навіть потрібно прибрати бруд, спробуйте цей режим. Він відмінно себе проявив при розгладженні твердих складок товстих тканин з льону або тканини джинсів. Turbo-режим також видаляє до 99,9% бактерій з будь-яких тканин! Доведено незалежним лабораторним тестом.
  • розгладжуйте парою. Такий спосіб дійсно дуже ефективний. Особливо якщо врахувати, що для прасування система Braun IS 7155 WH подає пар під досить високим тиском. Пар без праці впорається практично з будь-якими складками на тканині будь-якого типу. Води при такому режимі роботи потребує більш значних витрат, ніж при стандартному (125 гр./хв). Однак врахуйте, що резервуар для води досить місткий, обсягу в 2 л. Повинно, в принципі, вистачити на найбільшу прасування. При необхідності, його можна зняти і швидко наповнити ще раз.

Купівля і доставка

Якщо ви вже прийняли рішення і готові купити Braun IS 7155 WH , то не втрачайте часу, адже це можна зробити прямо зараз в нашому інтернет-магазині, до того ж за вигідною ціною. Оформіть замовлення, зареєструвавшись і авторизувавшись у Персональному кабінеті або ж просто зателефонуйте менеджерам, щоб уточнити всі деталі та узгодити питання доставки (безкоштовно по Україні).