Огляд прасувальної системи Braun IS 5042 WH

Огляд прасувальної системи Braun IS 5042 WH

Хочете, щоб ваші речі були ідеальними? Придбайте прасувальну систему Braun IS 5042 WH.
Догляд за речами – справа делікатна. Не потрібно йти на компроміси, коли справа стосується зовнішнього вигляду. Купіть прасувальну систему Braun IS 5042 WH – насолоджуйтеся тим, як ви виглядаєте.

Зверніть увагу

Ви зможете прасувати легко і швидко, не турбуючись про те, що тканина ваших речей буде пошкоджена. Прилад має потужність 2400 Вт – гарантія того, що ви залишитеся задоволені вашим помічником. Прасувальна система має функцію парового удару, що дозволяє справлятися навіть з найскладнішими складками. Потужність парового удару – 340 г / хв, це хороший показник. Ще одна особливість приладу – надійна підошва праски, яка дозволяє їй чудово ковзати по тканині. Результат перевершить всі ваші очікування. Підошва Eloxal 3D Back Guide – сучасні технології в дії. З нею ви отримаєте максимум результатів від прасування. Форма підошви нагадує сноуборд – вона розроблена для продуктивного функціонування. Така підошва створена для максимальної щільності ковзання на 360 ° градусів, що дуже зручно. Ще одне нововведення – технологія ICare, суть якої в оптимальних температурних налаштуваннях, значний плюс прасувальної системи. Ще одна перевага – система ECO, вона відключає прасувальну систему через 10 хвилин простою.

Очищення – окрема тема. Як її провести? Все дуже просто. Система CalcClean дасть вам знати, коли потрібно буде це зробити. Ви за хвилину відкриєте отвір, заллєте в нього воду, потрясіть і натисніть на відповідну кнопку. Прасувальна система Braun IS 5042 WH – відмінний вибір.

Для вимогливих естетів

Прасувальна система має гарний зовнішній вигляд, що робить її популярною. Користуватися нею дуже приємно. Ергономічний дизайн, великі кнопки – все дуже просто. За допомогою прасувальної системи Braun IS 5042 WH ви зможете перетворити свій одяг на витвір мистецтва. Чудовий результат гарантований.

Якщо ви хочете придбати техніку, яка не розчаровує – вибирайте цю прасувальну систему. У неї стільки достоїнств, що ви будете зачаровані.