Огляд прасувальної системи Braun IS7155 WH/IS7156 BK

Огляд прасувальної системи Braun IS7155 WH/IS7156 BK

Не секрет, що прасування забирає багато часу і сил, але якщо вже займатися прасуванням речей так чи інакше доводиться, то хотілося б робити це якомога швидше, дотогож без втрати якості. Нажаль, далеко не завжди, навіть хороша і сучасна праска може впоратися з цим завданням. Але дійсно ефективно це дозволяє прасувальна система Braun IS7155 WH/IS7156 BK. Коли прасувати треба багато і часто, ви можете покластися саме на цей чудовий апарат, спеціально розроблений для того, щоб полегшити роботу з великою кількістю речей, виготовлених з різних тканин.

Переваги прасувальної системи Braun IS7155 WH/IS7156 BK

Тканини різного типу і структури однаково якісно розгладжуються за допомогою системи Braun IS7155 WH/ IS7156 BK, завдяки її вражаючим технічним характеристикам, функціональним можливостями та значній потужності (2400 Вт).

  • пара для розгладжування. Прасувальна система Braun IS7155 WH / IS7156 BK нагнітаючи пар під високим тиском (тиск пара становить 7,5 бар), використовує його для ефективного і швидкого розгладження одягу. Якщо взяти до уваги, що знімна ємність для води вміщає 2 літри, а її витрата на формування пари становить приблизно 125 г./хв., то навіть при найчастішому використанні цього режиму, води вистачить надовго.
  • режим Turbo. Призначається для ефективного розгладження складок навіть на щільних тканинах, наприклад, джинсовій, яка, як відомо, зовсім «неохоче» піддається розгладженню праскою. Більш того, Turbo-режим може вважатися ще й антибактерицидним, очищує, оскільки, згідно з даними незалежних лабораторних тестів, дозволяє видалити близько 100% бактерій з будь-якого типу тканини!
  • ідеально гладке ковзання. Дана прасувальна система оснащена інноваційною, першою в світі ультраслизькою підошвою Eloxal 3DPlus BackGlide. Вона дає можливість в рівній мірі ефективно рухати прасувальну систему по тканині будь-якого типу на 360 °. Т.зв. «Зворотне» розгладження, коли ви рухаєте праску до себе, нітрохи не знижує ефективності. Це стало можливим, зокрема, завдяки наявності запатентованої підошви оригінальної конструкції. Її основу загнуто вгору і з легкістю ковзає по перешкодах з складок, розгладжуючи їх (також підчас зворотнього руху).
  • UltimateFastClean. Рано чи пізно будь-який праска або прасувальна система потребують очищення від накипу який здатен серйозно пошкодити пристрій. Ця функція спеціально призначена для швидкого його видалення і справляється з завданням просто відмінно: приблизно вчетверо швидше в порівнянні з аналогічними системами. Результати перевірені в ході лабораторних тестів Braun.

Безпека і зручність Braun IS7155 WH / IS7156 BK

Автоматичне відключення прасувальної системи для гарантування повної безпеки. Так, у разі десятихвилинного простою Braun IS7155 WH/IS7156 BK відключиться автоматично. Зручна гумова рукоятка для утримування приладу навіть вологою рукою, це ще один маленький плюс. Система Easy lock, що забезпечує блокування, надійно фіксує прасувальну систему на підставці, запобігаючи її зісковзуванню. Саме прискіплива увага до подібних дрібниць дозволяє Braun з року в рік створювати техніку найвищого класу!