Огляд фотоепілятора Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL 5137

Огляд фотоепілятора Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL 5137

Ще один з епіляторів популярної П'ятої серії Pro. Саме широке розмаїття даної колекції косметологічної техніки дозволяє з легкістю підібрати ту модель, яка найбільш повно відповідає вашим поглядам на те, яким повинен бути кращий сучасний IPL-пристрій. Втім, купуючи Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL 5137, ви також підкреслюєте індивідуальний стиль, адже не можна не відзначити – ця модель виглядає ефектно і навіть витончено. А красивою річчю завжди приємніше володіти і користуватися.

Майстерність безболісної епіляції

Саме так, це саме майстерність – обходитися без болю і подразнення на шкірі після проведення чергової процедури з видалення волосся. І якщо при належному терпінні, озброївшись бритвою, ще можна навчитися зводити неприємні відчуття до мінімуму, то, спробуйте провести безболісно «ефективну» епіляцію воском! У той час як Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL 5137 гарантовано забезпечить гладкість шкіри, не завдаючи жодних незручностей.

  • Сенсорний датчик. Епілятор сумісний зі шкірою 1-5 типів по тону, а те який саме тон має ділянка шкіри під лампою, визначає датчик SensoAdapt. Він автоматично збирає інформацію про тип шкіри з періодичністю приблизно 80 раз в секунду.
  • Лампа з автоматичним підстроюванням. За даними від датчика SensoAdapt лампа епілятора змінює інтенсивність світлового потоку (на ділянці в 3 см²), щоб не зашкодити організму. Інтенсивність змінюється в межах 10 рівнів.
  • Два типи епіляції. У режимі ковзання прилад перемикається на високу потужність випромінювання. Так ви можете швидко обробляти ділянки на руках, ногах, а для епіляції на обличчі необхідно переключити апарат в так званий GentleMode з мінімальною інтенсивністю світлового потоку. Режим рекомендований для обробки обличчя та чутливих зон.

Крім того, ви можете використовувати невелику насадку, яка обмежує вплив світла. З її допомогою зручно обробляти шкіру в делікатних зонах, які не рекомендується піддавати інтенсивному впливу ультрафіолету.

Преміум-комплектація

Компанія Braun приготувала невеличкий подарунок для своїх шанувальниць. Епілятор поставляється разом з дуже красивою косметичкою з оригінальним візерунком. Позолочені лінії відмінно поєднуються з такими ж сяючими деталями на корпусі самого приладу. Ще одне корисне доповнення – компактний ручний верстат Venus Extra Smooth Swirl. Зверніть увагу: і дана косметичка, і бритва включені в стандартну ціну Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL 5137 при замовленні в нашому онлайн-магазині або в будь-якому з офіційних представництв Braun.