Огляд фена Braun HD 785

Огляд фена Braun HD 785

Навряд чи знайдеться серед дівчат та, яка скаже що фен в її арсеналі – марна техніка. Сьогодні, в нашому прискореному графіку, залишається все менше часу для себе коханої, і все більше його кількості необхідно для виконання роботи по дому, виховання дітей, готування вечері та інших, не менш важливих, але стомлюючих справ. Не дивлячись на все це, кожній представниці прекрасної половини людства хочеться мати гарний та привабливий вигляд. В такому випадку, зовсім не обов'язково бігти у перукарню до дорогого майстра. Якщо у вас є такий вірний та надійний помічник як фен Braun HD 785, для вас не складе труднощів створювати гарні зачіски самостійно у себе вдома хоч кожного дня!

Інноваційні технології фена HD 785 від Braun

Сучасний світ вимагає сучасних технологій, і з кожним днем їх стає все більше. Власне кажучи, завдяки цьому наше життя стає на порядок легшим та простішим. Німецька компанія Braun не відстає ні на крок, весь час вдосконалюючи свою продукцію для вашого комфорту та впевненості у кожному товарі.

Фен HD 785 також оснащений інноваційними технологіями, які роблять його незамінним для кожної дівчини.

  • Технологія Iontec випускає мільйон активних іонів, тим самим знімаючи статичну електрику з волосся. Завдяки цьому, воно не буде плутатися і травмуватися.
  • Технологія Thermo Sensor забезпечує рівномірний розподіл тепла та контроль температури на найбільш оптимальному рівні. Таким чином, запобігає пересушуванню та ламкості волосся.

Ваше волосся завжди будуть слухняними, радувати вас своїм блиском і здоровим зовнішнім виглядом.

Комфортна експлуатація

Фен Braun HD 785 потішить вас не тільки своєю функціональністю, але і простотою в експлуатації. На внутрішній стороні рукоятки розміщена панель керування приладом (для активації холодної сушки; для регулювання температурних режимів; для того щоб обрати швидкість повітряного потоку).

Дана модель фена оснащена 4-ма режимами температури та 2-ма швидкостями потоку повітря, щоб ви завжди могли вибрати налаштування які є найбільш комфортними для вашого волосся.

Не гірше, ніж у професіоналів

Попереду намічається світський прийом або романтичний вечір, і вам просто необхідна гарна зачіска? За допомогою насадок, що йдуть в комплекті з феном HD 785, ви зможете створити свій неповторний образ, відповідний заходу.

  • Насадка-дифузор допоможе «отримати» прекрасні об'ємні локони.
  • Насадка-концентратор, дозволить зробити будь-яку укладку (будь-то довгі чи короткі волосся) не гірше, ніж створив би стиліст у салоні краси.

Фен Braun HD 785 безумовно сподобається кожній дівчині, яка стежить не тільки за модними тенденціями зачісок, а й за здоров'ям свого волосся. Правильний догляд за вашими волоссям і стильна укладка – відчуйте себе королевою разом з Braun!