Огляд фен-щітки Braun AS 530

Огляд фен-щітки Braun AS 530

З часів створення першого фена шлях прогресу зазнав безліч змін. Так, фірма Braun створила свій унікальний стайлер для укладання волосся. Тепер можна виглядати чудово без відвідування салонів краси.

Це не просто фен, це засіб для створення приголомшливих різноманітних зачісок незалежно від довжини чи типу волосся.

Ви можете відправитися в подорож, прихопивши з собою фен-щітку AS 530 від фірми Braun і ваше волосся буде мати красивий та доглянутий вигляд.

Стильно і практично

Сучасний дизайн Braun AS 530 догодить будь-якій модниці. Фен виконаний з міцного пластику. Під час використання можна регулювати роботу стайлера однією рукою завдяки кільцевому вимикачу. Даний вимикач зроблений з матового прогумованого матеріалу, що запобігає вислизання фен-щітки з рук.

Вона не займе багато місця в дорожній сумці. Для зручності використання має петлю для підвішування, а також довгий шнур.

І що не менш важливо, щітка має цілісні зубці, що дозволяє захистити ваше волосся від пошкодження і ламкості.

Комплектація фен-щітки

Не біда, якщо ви перебуваєте далеко від будинку, гребінця під рукою немає, але з вами стайлер для укладання Braun AS 530. Завдяки унікально розробленим насадокам для укладання волосся, які запобігають висушування, ви можете створити будь-який шедевр з вашого волосся.

Різні види укладок можна робити легко і швидко, оскільки унікальні насадки рівномірно розподіляють тепло. А також, при необхідності, можна просто швидко висушити волосся. Розглянемо види насадок, які входять в комплект фен-щітки.

Насадка «Volumizer» для додання об’єму зробить ваше волосся об'ємним та пишним, а також допоможе швидко висушити волосся. Велика кругла щітка 36 мм створить великі локони, маленька кругла щітка 18 мм – локони меншого діаметру. Таким чином у вас є можливість робити різні локони під настрій. Насадки даної моделі втілять в життя будь-які ваші фантазії зі створення зачісок.

Додаткові можливості

Скрізь чути про шкоду сушіння волосся феном: про пересушування, пошкодження і ламкість волосся. Це не про стайлер Braun AS 530. Він оснащений спеціально розробленим сітчастим фільтром, який запобігає сплутування волосся і дозволяє уникнути пошкодження волосся.

Завитки і локони. Прямі пасма і пасма з хвилею. Висушить волосся, додасть їм об'єм. Користуватися стайлером від Braun одне задоволення!

Є приємна можливість у даного приладу – це можливість працювати з сухим волоссям. Для цього він оснащений функцією пара для укладання на сухому волоссі. Вас раптово запросили в гості, вам хочеться виглядати чудово? Тут до вас на допомогу прийде фен-щітка Braun. Вона має резервуар, який заповнюється водою. Потім йде процес нагрівання, з отворів в щипцях буде виходити пар, який додатково нагріває і зволожує волосся для більш тривалого укладання. Функцію пара можна використовувати з усіма насадками.

Завдяки такому революційному рішенню він перетворить ваше пряме сухе волосся в просто чудові кучері, локони, завитки, хвилі, а також додасть об’єму.

У стайлера присутня функція «холодний обдув» для більш тривалого збереження укладання. Тобто, після того як буде закінчене укладання гарячим повітрям, можна закріпити її холодним обдувом.

До речі, повітря у фен-щітці не дуже гаряче, що не палить і не пошкоджує шкіру. Це додає тільки плюси при виборі даного продукту.

Технічні характеристики фен-щітки

Фен-щітка AS 530 має досить велику потужність в 1000 Вт, що дозволяє досягти найбільш оптимального результату за мінімальний час. Стайлер для укладання волосся оснащений системою незалежного регулювання нагріву і сили подачі повітряного потоку.

У моделі AS 530 передбачені три режими температури і потоку повітря для індивідуального укладання. Зупинимося докладніше на режимах.

Режим під номером один дозволяє встановити тепле повітря для короткого, середнього волосся, а також для створення об’єму у кореня. Режим під номером два – це установка сушіння, або укладання для довгого волосся. Третій режим встановлює в положення швидкої попередньої сушки вологого волосся, особливо за допомогою насадки «Volumizer» для додання об’єму волоссю. Уже раніше описана функція «холодний обдув» активізується в усіх трьох режимах.

Романтичні кучері в моді завжди. Це надає краси, жіночності. Стайлер впорається в цим завданням за лічені хвилини.

Фен-щітка Braun AS 530 – ідеальне рішення для створення ідеальної зачіски.