Огляд епіляторів Braun серії Face

Огляд епіляторів Braun серії Face

Ефективний догляд за шкірою обличчя з Braun Face

Кожна дівчина знає, що шкіра обличчя вимагає особливого догляду – пілінг, зволоження і позбавлення від небажаних волосків. Це вимагає чимало часу. Фахівці німецького бренду Braun створили унікальний пристрій по догляду за вашим обличчям – епілятори серії Face.

Догляд за обличчям 2 в 1

Цей компактний чудо-прилад поєднує в собі відразу дві важливі функції: точкову епіляцію і очищення шкіри обличчя. Для цього досить надіти насадку, яка відповідає за одну з функцій, і запустити пристрій.

З насадкою для епіляції ви з легкістю позбавитеся від зайвих волосків над верхньою губою або, наприклад, зможете підкоригувати форму брів. Десять пінцетів і 200 захоплюючих рухів на хвилину, видалять навіть короткі волоски довжиною 0,5 мм. Епіляційна голівка оснащена двома режимами управління – вправо та вліво. Ви можете без зусиль обробляти обличчя з кожної зі сторін, у будь-якому напрямку.

Насадка для пілінгу очистить шкіру від забруднень і зробить масаж обличчя.

Повністю герметичний корпус епіляторів Braun Face передбачає використання пристрою в душі або ванні. Тепла вода розслабить вашу шкіру, роблячи процедуру в кілька разів комфортнішою.

Додаткові насадки

Крім двох стандартних насадок, якими комплектуються всі моделі лінійки епіляторів Braun Face, ви маєте можливість придбати додаткові насадки, щоб зробити пристрій ще більш функціональним:

  • для щоденного чищення обличчя (Normal) – сотні вібрацій 10000 волокон, очищують шкіру від забруднень;
  • для пілінгу чутливої шкіри (Extra Sensetive) – щільні щетинки, довжиною 14 мм із закругленими кінчиками, дуже м'яко очистять шкіру, не залишивши на ній подразнень;
  • для глибокого і інтенсивного пілінгу (Exfoliation) – щетинки різної довжини, 10 і 8 мм, глибоко проникають в пори, очищаючи обличчя від забруднень і видаляючи омертвілі клітини шкіри;
  • для нанесення крему і тональної основи (Beauty Sponge) – обережно і делікатно допоможе нанести косметику.

В іншому випадку, ви можете підібрати ту модель, яка укомплектована за вашим вимогам. Наприклад, модель Braun SE 851 має всі насадки, а SE 810 тільки базову комплектацію з щіточки для очищення обличчя і точкового епілятора.

Кожен з аксесуарів виконаний з якісних матеріалів, так що ви можете бути в повній впевненості – вони не зашкодять ніжній шкірі вашого обличчя. Купуючи епілятор Braun Face, ви забезпечуєте собі догляд на рівні СПА-салонів. Ваша шкіра буде сяяти здоров'ям та красою.