Огляд епиляторів Braun SensoSmart

Огляд епиляторів Braun SensoSmart

Наш огляд присвячений серії косметичних приладів від відомого німецького бренду, створених, щоб полегшити процес видалення волосся з будь-яких ділянок тіла. Епілятори Braun SensoSmart дозволяють звести до мінімуму неприємні відчуття під час цієї процедури, а також прискорити її.

Ефективні технічні рішення

Комфорту і швидкості при проведенні епіляції, а також високої якості самих приладів фахівцям Braun вдалося домогтися за рахунок впровадження останніх досягнень індустрії в сфері косметології. Таким чином, прилади, що не раз довели свій високий клас, в черговий раз будуть здатні здивувати вас перевагами, а також приємною, доступною ціною.

  • SensoSmart. Ніжні дотики та абсолютна гладкість - саме в цьому і полягає особливість даної технології, впровадженої в епілятори серії. Принцип дії досить простий і зрозумілий. Як відомо, однією з причин появи подряпин, та й взагалі неприємних відчуттів в ході епіляції є надмірне натискання з боку користувача. Щоб цього не допустити, сенсорний датчик приладу Braun SensoSmart миттєво реагує, якщо ви занадто сильно притискаєте епілюючу головоку до тіла і попереджає про це світловим сигналом (загоряється світловий індикатор).
  • захист від вологи. Повна водонепроникність корпусу гарантує безпеку і комфорт при проведенні «вологої» епіляції (навіть під душем). Саме цей спосіб істотно знижує неприємні відчуття, якщо шкіра відрізняється підвищеною чутливістю.
  • епіляція і масаж. Особлива додаткова насадка, здвоєні масажні ролики якої надають помітний розслабляючий ефект, який також мінімізує больові відчуття, роблячи епіляцію значно більш комфортною.
  • Braun завжди готовий до роботи. Користуватися епілятора серії Braun SensoSmart можна тоді, коли це потрібно незалежно від наявності поблизу електроживлення. Гарантується тривалий період роботи від акумулятора без будь-яких серйозних технічних обмежень. Так, пристрій здатний безперервно працювати 50 хвилин, а для його повної перезарядки потрібно не більше 120 хвилин. Тобто, ви без проблем можете користуватися девайсом, наприклад, в поїздці.

Розширена комплектація

Традиційно всі прилади від німецького бренду мають чудову комплектацію. Звичайно, епілятори SensoSmart теж не є винятком. До ваших послуг: щіточка для пілінгу, спеціальний пристрій для догляду за шкірою обличчя та тіла, гостра компактна бритва, точний тример. Але це ще не все. Повний асортимент по кожній моделі рекомендуємо уточнювати додатково. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати різні моделі дизайнерських серій Braun SensoSmart : Silk-Epil 5 SensoSmart; Silk-Epil 7 SensoSmart і Silk-Epil 9 SensoSmart, кожна з яких має свої унікальні особливості.