Огляд епілятора Braun Silk-epil 7

Огляд епілятора Braun Silk-epil 7

Кожна жінка завжди хоче відчувати себе привабливою і бажаною, але найголовніше впевненою в собі. Важко навіть порахувати, скільки щодня вона витрачає на це часу, і скільки виконує різних дій. Але ще важче було б уявити, якби все це вона робила вручну, використовуючи тільки різні креми і природні засоби. Уже багато років технічна промисловість розробляє найрізноманітніші пристрої, які полегшують щоденну важку працю жінки над красою: фени, стайлери, плойки, і багато іншого. Але, без сумніву, найбільш значущим, важливим в житті будь-якої дівчини став епілятор. Представляємо вашій увазі одну з вершин в історії епіляторів – епілятор Silk-epil 7 від німецької компанії Braun. Він дозволить вам зробити не тільки гладкі ніжки, але і абсолютно ідеальну шкіру всього вашого тіла. З Braun Silk-epil 7 ви вб'єте наповал будь-якого представника чоловічої статі, а так само помітите на собі захоплені і заздрісні погляди подруг.

Можливості епілятора Braun Silk-epil 7

Епілятор підходить для сухої та вологої епіляції, видаляючи волоски розміром з піщинки, про що мріє будь-яка дівчина. 40 пінцетів з технологією видалення коротких волосків Close-Grip Braun забезпечують найретельніше видалення волосся.

За допомогою функції підзарядки Braun Silk-epil 7 можна безпечно і з комфортом використовувати в душі, або ванні, а це є найприємнішим способом провести епіляцію з професійним салонним результатом в домашніх умовах зовсім без труднощів. Епіляція у воді, в порівнянні зі звичайною, забезпечує ряд важливих переваг: відсутність дискомфорту, зменшення хворобливих відчуттів, і як результат бездоганну шкіру. Але ж Silk-epil 7 можна використовувати і для сухої епіляції, для кращого результату якої, ви можеш попередньо обробити шкіру спеціальними серветками Olay, які зроблять процес епіляції ще м'якіше. Вибравши Silk-epil 7 від Braun, ви перш за все полегшите собі догляд за красою свого тіла, він стане для вас відмінним помічником в боротьбі за привабливість, а ваші ніжки будуть блищати не гірше ніж у будь-якої топ-моделі.

Плаваюча головка Braun Silk-epil 7 обертається вперед і назад до 15 градусів. Таким чином, вона може краще адаптуватися під контури тіла для більш комфортної і ретельної епіляції. Крім того, вона забезпечує підтримання оптимального розташування епілятора. Епілятор оснащений унікальною системою Smartlight. Ця оригінальна розробка створена для того, щоб висвітлювати навіть найтонші та світлі волоски, допомагаючи побачити їх навіть в умовах поганого освітлення.

Величезна перевага епілятора в його функції швидкої підзарядки. Всього лише 1 годину зарядки забезпечує 40 хвилин роботи, що цілком достатньо для завершення процедури – це довше, ніж у більшості сучасних епіляторів.

Всі моделі епіляторів Braun Silk-Epil 7 мають герметичний корпус, що дозволяє мити їх під струменем води для наступного використання і для кращого дотримання особистої гігієни.

Технічні характеристики і простота використання пристрою

Він дуже простий у застосуванні, вам всього лише потрібно вибрати одну з швидкостей, які описувалися раніше і, тримаючи епілятор під кутом 90 градусів, провести ним уздовж ноги проти лінії росту волосся. Важливо й те, що ви можете вибрати для себе необхідну швидкість, видаляючи волоски в зовсім різних частинах свого тіла. Швидкість 1 робить епіляцію екстра-м'якої, що більш підходить для видалення волосків в зоні бікіні, а швидкість 2 призначена для ультра-ефективної і більш швидкої епіляції.

Перший місяць використовуй Silk-Epil 7 раз в тиждень, і незабаром ви помітите, як в його застосуванні ви будете потребувати все рідше і рідше, адже волоски будуть тонкими і виглядати ще більш непомітними.

Стильний дизайн епілятора Braun Silk-Epil 7 завжди буде радувати ваше око, а ви – відчувати себе унікальною і сучасної. Його білий корпус з високою ергономічністю зручний у використанні: прогумовані частини не дають пристрою ковзати в руках, роблячи його стійким, а сам процес комфортним і контрольованим. Маленький, охайний, він легко вміщається в руці, і не створює дискомфорту в своєму використанні. Краса жінки одна з найголовніших її зброй, кожній хочеться відчувати себе комфортно в коротких сукнях, кожна жінка хоче відчувати себе впевненою в купальнику, загоряючи на пляжі під спекотним сонцем. Подарувавши собі подарунок у вигляді епілятора Silk-Epil 7, ви ніколи не залишитеся непоміченою.