Огляд епілятора Braun SES 9980 SkinSpa SensoSmart

Огляд епілятора Braun SES 9980 SkinSpa SensoSmart

На думку багатьох дам домашня епіляція є найбільш прийнятною альтернативою відвідуванню профільного косметологічного салону. З покупкою епілятора Braun SES 9980 SkinSpa SensoSmart стає можливим швидкий і якісний догляд за тілом. Завжди чудовий результат досягається без надмірних больових відчуттів, як, наприклад, в разі використання воску. Вже один цей факт можна вважати вирішальним, незалежно від того, чи проводите ви епіляцію регулярно, або готуєтеся до процедури вперше. Цей компактний, зручний прилад дуже ніжно і акуратно видалить небажане волосся, не подразнюючи навіть чутливу шкіру.

Унікальна технологія SensoSmart

Спеціально для тих, чия шкіра відзначається підвищеною чутливістю Braun розробив особливий вид взаємодії насадок епілятора з тілом. Суть технології SensoSmart досить проста. Точний вбудований датчик-сенсор постійно відстежує ступінь тиску на шкіру і своєчасно попереджає, якщо ви притискуєте епілюючу голівку занадто сильно. Ви дізнаєтеся про це за характерним світловим сигналом. Згодом, остаточно звикнувши і освоївши Braun SES 9980 SkinSpa SensoSmart, ви помітите, що такі спалахи практично не з'являються. А це означає, що ваш розумний епілятор допоміг навчитися проводити дану делікатну процедуру правильно. Одним рухом ви зможете видаляти більше волосків, не отримуючи подразнення і мікротравми.

  • Два типи епіляції. Прилад пристосований для сухої та вологої епіляції і не втрачає своїх можливостей, якому б варіанту ви не надали перевагу.
  • Діодне підсвічування. Вбудований діод перевершує найкращу лампу, оскільки висвітлює строго обмежений сектор безпосередньо під епіляційною голівкою. Вам буде видно все і жоден волосок «не вислизне» від Braun SES 9980 SkinSpa SensoSmart! Не дарма технологія називається SmartLight, тобто «розумне світло».
  • Масажний комплекс. Пом’якшить можливі неприємні відчуття масажна роликова система. Використовуйте її безпосередньо перед проведенням епіляції, щоб підготувати шкіру (особливо в найбільш сприйнятливих місцях). Ви відчуєте легке приємне поколювання.
  • Акумулятор. Користуйтеся приладом з повним комфортом, не хвилюючись про дроти, що вічно заважають. Максимального заряду вистачає на 50 хвилин безперервної роботи. Повна зарядка займає приблизно 120 хвилин.

Інноваційна епіляційна голівка MicroGrip Tweezer

Переваги плаваючої голівки епілятора важко переоцінити. Вона чітко слідує уздовж вигинів тіла, дозволяючи 40 мікропінцетам забезпечити безпрецедентну ефективність видалення волосся на будь-яких ділянках. В тому числі, на важкодоступних і найбільш чутливих. Пінцети здатні захопити навіть волоски товщиною всього 0,02 мм і довжиною не більше 0,5 мм, тобто ті, які майже не видно. Волоски саме видаляються, а не зрізаються, що підвищує тривалість отриманого ефекту.

Повноцінний догляд за шкірою

Крім основного завдання – швидкого видалення волосся, Braun SES 9980 SkinSpa SensoSmart дозволить провести процедуру пілінгу, очистивши шкіру від дрібних ороговілих частинок. Для цього в комплекті є дві щіточки для пілінгу. Друга насадка-щіточка призначена для більш ретельного, точкового пілінгу на окремих ділянках з найбільш сильно огрубілою шкірою. Скористайтеся ними перед епіляцією, приблизно за 24 години.
Як бачите, цей епілятор, це щось набагато більше, ніж банальний прилад з однією простою функцією. Власне, він повноцінно замінює цілий набір інструментів і допоміжних засобів, які, зазвичай, доступні тільки для професійних косметологів. Та й коштують чимало. А ось якість і ціна Braun SES 9980 SkinSpa SensoSmart завжди тішать. На сайті нашого офіційного онлайн-магазину ви можете оформити замовлення прямо зараз. З безкоштовною швидкою доставкою територією України, а також правом на безкоштовне сервісне обслуговування в авторизованому технічному центрі Braun.