Огляд эпілятора Braun SES 7890 SensoSmart

Огляд эпілятора Braun SES 7890 SensoSmart

Епіляція. Напевно, лише при одному згадуванні цієї косметологічної процедури. Так, вона вважається досить ефективною, а головне, безальтернативною! Однак, як раз останнє твердження давно не відповідає істині. Компактний безпровідний епілятор нового покоління, виготовлений за технологією SensoSmart здатний зрізати волоски в 4 рази коротший порівняно з традиційною епіляцією за допомогою воску. Навіщо мучити себе, кожен раз відчуваючи неприємні відчуття, коли можна просто купити епілятор Braun SES 7890 SensoSmart і одразу отримати ідеально гладку шкіру без найменших труднощів?

Безпечна епіляція

Особисто переконавшись в тому, наскільки просто і швидко видаляються волосся, якою гладкою стає шкіра вже після першого сеансу, ви точно ніколи більше не захочете повернутися до болючої епіляції воском! Високоточний сенсорний датчик автоматично визначить силу притискання головки епілятора до тіла. Якщо вона виявиться надмірною, можуть з'явиться подряпини на шкірі, тому на корпусі заздалегідь замиготить застережливий червоний світловий сигнал, аби ви не допустили помилки. Виняткова ефективність видалення волосся стала можливою завдяки сучасним технологіям:

  • CloseGrip і SoftLift. Епіляційна головка з 40 пінцетами особливої ​​форми і розташованими безпосередньо перед пінцетами пальчики SoftLift, які піднімають навіть припасовані волоски, направляючи їх прямо під пінцети. Така «командна» робота дозволяє легко видаляти навіть дуже короткі (0,5 мм) і тонкі (0,02 мм) волоски.
  • SensoSmart. Сенсор контролю тиску попередить вас вчасно, щоб не допустити помилок. А з часом ви навчитеся використовувати епілятор Braun SES 7890 SensoSmart настільки добре, що в цьому датчику не буде необхідності!
  • Бездоганна точність. Плаваюча головка постійно адаптується до контурів тіла, а додаткові масажні ролики роблять епіляцію значно більш комфортною.
  • Дзеркала тіла Silk-épil 3 в 1. Особливий аксесуар, який не тільки відмінно справляється з видаленням волосся в зоні бікіні (за допомогою Т-подібної насадки і гребенів на 5 і 8 мм), але може використовуватися і для корекції лінії брів, для чого призначена його точкова моделює головка.
  • Комплект насадок. Для різних ділянок тіла рекомендується застосовувати свій, особливий набір насадок. Щоб звести до нуля ймовірність подразнення шкіри, підбирайте їх правильно!

Технології Braun захистять і подбають про ваш комфорт на кожному етапі делікатній гігієнічної процедури! При цьому досягнутий ефект протримається 3-4 тижні і навіть довше (в кожному випадку індивідуально).

Розширена комплектація

Придбавши цю модель, ви також отримаєте набір з додаткових знімних насадок, які істотно підвищують зручність і ефективність її використання. У вашому розпорядженні насадка для швидкої епіляції; насадка для делікатного видалення волосся на особливо чутливих ділянках і насадка з додатковими масажними роликами. А крім того, тример для тіла Silk-épil 3 в 1. Прислухайтесь до бажаннь свого тіла, купіть епілятор Braun SES 7890 SensoSmart зараз з гарантією якості від виробника і отримаєте товар з безкоштовною доставкою територією України! Оформити замовлення дуже просто - внесіть прилад до переліку покупок в Особистому кабінеті та дочекайтеся дзвінка від менеджера. Або зателефонуйте нам самі за вказаними на сайті телефонами.