Огляд епіляторів Braun SE 9579

Огляд епіляторів Braun SE 9579

Пропонуємо бьюті-новину, яка повинна бути в косетичці кожної модниці.

Епіляція — справа делікатна. Довіряти піклування про свої ніжки можна лише професійній техніці. Braun SE 9579 – це цілий косметичний салон.

Що варто знати?

Усі Silk-epil 9 мають голівку котра на 40 % ширше, ніж у моделей попередніх поколінь. Таке нововведення гарантує швидку, точну, зручну епіляцію. Разом з технологією “MicroGrip Tweezer”, це робить процедуру ідеальною. Сенс технології “MicroGrip Tweezer” заключається в тому, що новинка оснащена більш довгими пінцетами. Не потрібно чекати, покаи щезнуть результати попередньої епіляції — ваш новенький новенький Braun SE 9579 видаляє навіть волоски розміром з піщинку. Крім того, його можна використовувати у воді. Якщо раніше ви жахалися тільки від однієї думки про епіляцію, то тепер вам не потрібно хвилюватися. Завдяки тому, що процедуру можна проводити у воді, больові відчуття будуть зведені до мінімуму. Ви зможете робити епіляцію навіть в погано освітленій ванній, дана модель має функцію підсвічування, тому ви не пропустите жодного волоска.

Комплектація

Без сумніву, головне в епіляторах Silk-Epil 9 - комплектація. Разом з даною моделлю ви отримаєте насадку «Efficiency Pro» для максимально ефективної епіляції, бриючу насадку, насадку-триммер, пристосування для точкового видалення волосся, насадку для чутливих зон.

Мабуть, найбажаніший бонус - спеціальний прилад для чищення особи. З його допомогою ви змусите свою шкіру сяяти. У чому секрет ефективної роботи маленької щіточки? Вона відлущує омертвілі клітини шкіри, масажуючи її, покращує кровообіг, видаляє залишки макіяжу, готує шкіру обличчя до зволоження. Маленька щіточка поміститься в косметичці будь-якого розміру.

Що ще потрібно знати про насадки, які ви отримаєте разом з пристроєм? Насадка «Efficiency Pro» необхідна для максимально ефективної епіляції. Фахівці звертають увагу на те, що вона забезпечує оптимальний кут розташування епілятора до поверхні шкіри - 90 градусів. Бриюча насадка дозволяє підбрити волоски в особливо чутливих зонах. Насадка-триммер необхідна для підстригання волосся. Пристосування для точкового видалення волосся дозволяє позбутися від вусиків або привести в порядок брови. Інше - уможливлює епіляцію в чутливих зонах.

Подбайте про свою красу за допомогою епілятора Braun!