Огляд епілятораBraun SE 9561

Огляд епілятораBraun SE 9561

Бажаєте насолоджуватися літом? Придбайте епіляторBraun SE 9561 – з ним ви будете виглядати бездоганно.

Якби у вашій косметичці ще нема епілятора нової серії, неодмінно виправте цей прикрий недогляд. Чим він чудовий? З епіляторомSilk-Epil 9 ви зможете зробити своє тіло доглянутим і сяючим.

Для блискучого літа

Відкриті топи, відверті шорти, гарний купальник… влітку епілятор стає незамінним. Braun SE 9561, як і інші моделі серії 9, мають голівку, яка ширша на 40%, що дозволяє робити епіляцію швидко і ефективно. Ваш помічник має технологію «MicroGripTwizer», сенс якої полягає у покращенні геометрії пінцетів. Епілятор видаляє навіть волоски розміром з піщинку. Плаваюча голівка повторює контури тіла, а масажна система робить епіляцію менш болісною. Дана модель має функцію підсвічування, тому більше не має потреби для епіляції з чудовим освітленням – ви зможете доглядати за своїми ніжками навіть при свічках. Оберіть першу чи другу швидкість роботи для ефективної чи дбайливої епіляції – це дозволить відчувати себе комфортно. Крім того, бьюті-новинку можна використовувати у воді, що є особливо чудовою новиною. Тепла вода знімає подразнення і почервоніння. Епіляція стане більш комфортною. Дозвольте собі стати доглянутою і гарною, проведіть літо блискуче!

Ідеальна епіляція

У комплекті з епілятором ви отримаєте все, що потрібно для комплексного догляду за своїм тілом. Насадка-тример потрібна для підрівнювання волосся, насадка для чутливих ділянок необхідна для епіляції під пахвами, у зоні бікіні і інших зонах, для догляду за якими ви не наважуєтеся використовувати епілятор без додаткових приладів. Насадка для екстрадбайливої і бриюча насадка – те, що потрібно особливо чутливим. Також разом з цим пристроєм у вас з’явиться зручний дорожній чохол, у якому зручно зберігати насадки Маленька щіточка допоможе очистити пристрій після його використання.

Крім того, ваш маленький біло-бузковий помічник виглядає оригінально і стильно. Придбайте новинку  - станьте володаркою наймоднішого епілятора. Довірте догляд за собоюпрофесіоналу. Сміливо надягайте відверті наряди – ваш бьюті-помічник потурбується про те, щоб ви могли відчувати себе бездоганною.