Огляд епілятора Braun SE 5580

Огляд епілятора Braun SE 5580

Що потрібно жінці для досягнення нею такої бажаної краси? Модна зачіска, макіяж, тренування в спортзалі, стильний жіночий одяг, процедури в SPA-салоні, і багато чого ще. Але без цього всього можна тимчасово і обійтися, а от без гладких ніжок – ну ніяк не можна. Особливо, якщо настає літо – період відпусток, легкого відкритого одягу міні-довжини. Море, пляж, яскраве сонце, засмаглі, гладкі ніжки, і ця гладкість тримається до чотирьох тижнів. З легкістю здійснить останній епілятор – сучасний винахід для видалення небажаного волосся.

Braun знає, як досягти краси і гладкості ніжок, яка зберігається надовго. Для цього і випускає все більш поліпшені моделі епіляторів, серед яких представила Вашій увазі епілятор Braun SE 5580.

Краса і комфорт

Отже, даний епілятор представлений білим кольором зі світло-зеленими вставками. Він має безліч приємних, несподіваних функцій. Це і «подвійна масажна система», і «технологія 40 пінцетів», і функція «пальчики SoftLift», і «система Smartlight». Розглянемо кожну більш детальніше.

Що важливо, так це те, що даний епілятор схвалений і рекомендований дерматологами. Користування пристроєм місце Silk-epil 5 гарантує дбайливий догляд за шкірою і дбайливе видалення небажаного волосся, а також робить звичайний процес епіляції більш комфортним.

«Подвійна масажуючи система». Завдяки цій чудовій функції епілятор Braun SE 5580 робить специфічний міні-масаж, стимулюючи, таким чином, шкіру до і після епіляції. Це дозволяє, як слід підготувати шкіру до процесу епіляції, і допомагає розслабити її для більшого комфорту. Адже всі знають про користь масажу.

«Технологія 40 пінцетів». Завдяки такій, досить великій кількості пінцетів, епілятор швидко і ефективно досягає результату, а саме – захоплює максимальну кількість волосків, які згодом відростають повільніше, стають тоншими, і Ваша шкіра залишається гладкою до 4 тижнів.

Функція «пальчики SoftLift». Користь і ефект цієї чудової функції полягає в тому, що під час епіляції «пальчики» можуть піднімати волоски, які прилягають до шкіри, і направляти їх в пінцети епілятора. Ця функція дозволяє з максимальним ефектом проводити епіляцію, тобто робити шкіру ідеально гладкою надовго.

«Система Smartlight» розроблена фірмою Braun для оптимальної епіляції практично при будь-якому освітленні, особливо для тих, у кого поганий зір. При цьому включається маленький ліхтарик, який дозволяє розглядати і видалити навіть найменші, світленькі та короткі волоски.

Комплектація і технічне оснащення

У епілятори є дві швидкості. Перша призначена для м'якої і дбайливої епіляції. Чудово підійде для тих, хто в перший раз користується приладом для тих, у кого чутлива шкіра. А друга швидкість – для більш швидкої епіляції. Тобто можна вибрати підходящий саме для Вас режим. Працює Braun SE 5580 від мережі.

Спеціально для новачків і для тих, у кого чутлива шкіра фірма Braun розробила так звану «Охолоджуючу рукавицю», яка входить в комплект. Вона ефективно запобігає хворобливість, або неприємні відчуття перед епіляцією, а також після неї, діючи охолоджуюче.

Як відомо, кожна жінка хоче, щоб кожна частина її тіла була бездоганно красивою – вільної від небажаного волосся. Епілятор допоможе позбутися від зайвого волосся не тільки на ногах, але в зоні бікіні, зоні пахв. Але шкіра в цих зонах дуже ніжна і чутлива. Для цього в нашому епіляторі передбачена насадка для чутливих ділянок тіла. Вона допоможе ніжно, комфортно зробити шкіру в даних ділянках тіла гладкою і красивою надовго.

Якщо Ви, наприклад, зробили епіляцію і, на жаль, пропустили деякі волосинки, або вже минув час, і волоски почали потихеньку знову відростати де інде. А Вам необхідно виглядати ідеально і потрібно ці волоски видалити. В цьому випадку Вам допоможе насадка для точкового видалення волосся, передбачена фірмою Braun і йде в комплекті з пристроєм місце Silk-epil 5.

Крім усього іншого, в комплект також входить щіточка для чистки пінцетів від віддалених волосків під час і після використання цього приладу. Начебто дрібниця, але приємно і необхідно.

Приємно доповнює комплектацію косметичка, в якій зручно зберігати епілятор з насадками, які не будуть розкидані, не заважатимуть.

Тепер видалити небажане волосся з будь-якої ділянки тіла легко, просто, якщо з Вами Braun SE 5580.

Забудьте про ці гострі бритви, швидко відростаючу щетину, гарячий воск та інші незручні пристосування. З новим пристроєм місце від Braun Ви відчуєте себе богинею!