Огляд епілятора Braun SE 5380

Огляд епілятора Braun SE 5380

Гладкі ніжки – предмет гордості будь-якої дівчини. Вони йдуть на будь-які жертви, щоб домогтися ідеального, хоч і короткочасного результату. Способів існує маса, кожен, по суті, дає один і той же ефект. Бритва, воск, шугарінг, креми для депіляції – дівчата вибирають методи відповідно до свого типу шкіри, чутливістю і швидкістю росту волосся. Деякі вирішують довірити таку процедуру професіоналам і йдуть в салони краси. Але навіщо витрачати свій час, гроші, записуючись до майстра, якщо таку ж процедуру можна провести вдома? Салонну гладкість забезпечить епілятор.

Дівчата бояться використовувати епілятори, посилаючись на больові відчуття, знову повертаються до безболісної, але малоефективної бритви. Але ж прогрес не стоїть на місці, і біль від використання епілятора на сьогоднішній день зводиться до терпимого мінімуму. До того ж, існує маса плюсів у такого виду видалення волосся, що в сумі дає ефективний, зручний спосіб надовго позбутися зайвого волосся.

Ефективність і дизайн – непереможний тандем

Braun випускає цілу лінію епіляторів, кожний наступний з яких має свої, особливі функціями, що виділяють їх на тлі конкурентів. А модель SE 5380 має цілий ряд переваг над своїми «побратимами», це робить її вигідною покупкою.

Як істинно жіночий продукт, епілятор виконаний в білому корпусі з рожевими елементами. Просто, красиво, стильно. Елементи управління нечисленні, в них легко розібратися, лише поглянувши на прилад. Це дві складові – перемикач включення / вимикання і швидкісного режиму роботи і кнопка включення підсвічування.

Прилад не завдасть клопоту, адже має невеликі розміри. Такому епілятору легко знайдеться місце у Вашій ванній, хоч на полиці, хоч в тумбочці. Він завжди зможе опинитися під рукою в потрібну хвилину.

Що ж хорошого розробила компанія Braun для жінок? Перш за все, це технологія «40 пінцетів». По одній назві зрозуміло, що діє він, як діяли б 40 пінцетів одночасно. Спеціальні пальчики SoftLift покликані допомогти пінцетам захопити всі волоски, навіть ті, що щільно прилягають до шкіри. А спеціальна технологія Close-Grip, розроблена для абсолютного контакту з Вашою шкірою, дозволяє захопити навіть найкоротші волоски під відповідним кутом, для того, щоб Ваша шкіра справді була ідеально гладкою. А щоб точно переконається в тому, що жоден, навіть самий тонкий і світлий волосок не пропущений, епілятор оснащений підсвічуванням, яке включається одним легким натисканням кнопки. Таким чином, вся система допоможе вам видалити абсолютно всі волоски з поверхні шкіри і дозволить їй залишатися гладкою до чотирьох тижнів.

Епіляція без болю? Це можливо!

Епілятор Braun SE 5380 подбає про Вашу шкірі і постарається зробити процес видалення волосся максимально комфортним. Плаваюча головка приладу дозволяє йому не тільки щільно прилягати до тіла, а й повторювати його контури, що допоможе істотно зменшити можливість травмування в процесі епіляції. Подвійна високочастотна масажна система з легкістю підготує Вашу шкіру безпосередньо перед процесом і заспокоїть після, за допомогою чого можна домогтися максимально комфортної епіляції. А охолоджуюча рукавичка зніме почервоніння і виникле больове відчуття.

В епіляторі передбачено два режими швидкостей. Перший – для делікатної епіляції, такий підійде власницям тонкої і чутливої ​​шкіри, яку легко травмувати. Другий – найбільш ефективний і може використовуватися всіма, у кого немає протипоказань до подібного методу видалення волосся.

Для найбільш чутливих зон жіночого тіла – зони бікіні, пахв – в комплекті з пристроєм місце йде спеціальна насадка, яка зробить епіляцію в цих місцях максимально безпечною, але разом з тим і якісною.

Епілятор Braun SE 5380 можна сміливо мити під струменем проточної води, без остраху пошкодити прилад, все тому, що його корпус стійкий до проникнення вологи. Працює він від мережі, так що Вам не потрібно витрачатися на батарейки та акумулятори.

Дерматологи рекомендують SE 5380 як найкращий засіб боротьби із зайвою рослинністю на тілі. З ним Вам гарантована ультрам'яка, але в той же час ефективна епіляція.

Все ще розривається між бритвою і воском? Забудьте про врослі волоски, опіки та інші неприємності. Епілятор даної моделі позбавить вас від необхідності проводити процедуру видалення волосся кожен день, а так само не зашкодить Ваш шкірний покрив. І Ви будете виглядати розкішно, цілих 4 тижні не турбуючись про проблему. Ваші подруги все ще намагаються видаляти волосся за допомогою застарілих методів? Відкрийте для них Braun SE 5380 разом з усіма його перевагами і позбудьтеся від своїх бритв раз і назавжди!