Огляд електробритви Braun 197 Series 1

Огляд електробритви Braun 197 Series 1

Чистота, чудова гладкість шкіри і бездоганний результат – три основні канони яким слідують виробники всесвітньо відомої компанії Braun.

Зберігаючи неухильну першість на ринку приладів для чоловічого гоління, німецький виробник електротехніки Braun продовжує створювати високоякісні пристрої, здатні забезпечити виняткову якість роботи і чудовий результат. Саме одним з таких пристроїв є дана електробритва лінії Series 1.

Німецькі традиції і сучасні технології

Компанія Braun оснастила бритву Braun 197 Series 1 новітніми розробками сучасних технологій, створивши якісно новий пристрій, здатний за лічені хвилини привести Ваше обличчя в доглянутий вигляд, надати йому стилю, шарму при цьому витративши мінімум часу, коштів і зусиль.

Так, наприклад, електробритва оснащена новітньою високотехнологічною розробкою у вигляді сітки, що отримала назву «Smart Foil». Ця унікальна технологія являє собою бриючі отвори чотирьох різних форм, які розташовані в п'яти різних напрямках, і створюють таким чином цілих двадцять варіантів для збривання волосків. Завдяки такій особливій конструкції, бритва захоплює навіть ті волоски, які спрямовані в різні боки.

Бритва, яка не знає що таке «важкодоступне місце»

Оснащена трьома маневреними бриючими голівками, Braun 197 Series 1 – це сучасна електробритва, яка може забезпечити чудово гладке гоління навіть у місцях, які для звичайної бритви можуть виявитися недоступними. Рівномірно збриваючи волосся по всій площі обличчя, Braun 197 Series 1 забезпечить ідеальний результат, який відрізняється якісним голінням на відміну від аналогічних бритв.

Корпус сітчастої електробритви з тримером виконаний з високоякісного пластику, що забезпечує пристрою невелику вагу, а, отже, і виняткову зручність експлуатації. А прогумована ручка забезпечує відмінний обхват, надійність використання пристрою навіть у вологій руці.

40 хвилин автономної роботи і дещо ще

Практичність бритви Braun 197 Series 1 – один з головних моментів, яким приділили увагу розробники в першу чергу. Так, електробритва оснащена потужним заряджаючим акумулятором, безперервної роботи якого вистачає до 40 хвилин автономної роботи. Цього має вистачити щонайменше на місяць гоління (в разі, звичайно, не дуже частого використання). Однак, у випадку частого гоління, ця модель покаже відмінні результати, оскільки повна зарядка пристрою відбувається всього за одну годину, а п'яти хвилин заряду вистачить щоб скористатися бритвою один раз, якщо це необхідно зробити терміново. При цьому про стан акумулятора – його зарядці і розрядці вас зручно проінформує спеціальна система індикації у вигляді світлодіодів, розташованих під тримером.

Достатньо промити під водою

Крім того, практичність пристрою доповнена і чудовим простим доглядом за ним. Зовсім не обов'язково використовувати різні щіточки, пензлики, витрушувати, або видувати волосся – тепер, з бритвою Braun 197 Series 1 досить просто промити пристрій після використання під струменем звичайної водопровідної води. Проте, якщо ви прихильник більш класичних методів очищення, або після промивання бритва очищена недостатньо, в комплект електробритви входить також спеціальна щіточка для очищення пристрою. А завдяки спеціальній захисній кришці, він надійно захищений від негативного впливу різних зовнішніх факторів і потрапляння небажаних елементів на сітку, що могло б призвести до забивання пристрою.

Робить багато, важить мало

Компактні розміри і більш ніж скромна вага пристрою (180 г) додають до відмінних характеристик пристрою відмінну транспортабельність. Бритва легко поміститься в будь-яку сумку, а її невелика вага нагадає про те, що ви взяли з собою пристрій тільки по приїзду, коли будете розпаковувати вашу валізу.

Невелика, але дуже приємна деталь, яка порадує багатьох власників Braun 197 Series 1 – зручний довгий шнур, довжини якого вистачить для того щоб не стояти, прикутим до розетки, вільно переміщаючись, а його спеціальна форма у вигляді спіралі не дасть йому заплутатися. Такий шнур зручно зберігати, можна без побоювання складати, а так само зручно використовувати.