Огляд електробритви Braun 190 Series 1

Огляд електробритви Braun 190 Series 1

Braun – це техніка, метою якої є наближення до досконалості. Створена за найсучаснішими сьогодні параметрам, із застосуванням новітніх технологій, велика частина яких є унікальними і запатентованими. Віддаючи велике значення зовнішньому вигляду виробленої техніки, який важко переоцінити, продукція Braun яскраво виділяється серед всіх аналогічних пристроїв. Зіставляючи ці факти розробники фірми вирішили надати світу електробритву, яка не тільки відповідала нинішнім стандартам суспільства, але в повній мірі задовольняла потреби сучасного чоловіка. Таким чином світ побачив електробритву Braun 190 Series 1. Німецька якість цієї бритви об'єднує в собі ідеально чисте гоління і сучасні технології, які не подразнюють шкіру обличчя.

Електробритва, яка вражає

Представник першої лінійки високоякісних електробритв Series 1 від Braun, модель 190 є однією з найбільш багатофункціональних бритв цієї серії. В її розпорядженні вузька бриюча голівка, спеціальний відкидний тример, повна зарядка акумулятора всього за 60 хвилин (на відміну від 16-ї години повної зарядки пристроїв більш молодших моделей). Зовні електробритва Braun 190 Series 1 являє собою єдність сучасного унікального дизайну та високих просунутих технологій. Головний параметр, на який розробники Braun зробили акцент, був ергономічність даної електробритви, тому що саме вона є головною вимогою, яку висувають сучасні чоловіки до електробритв.

Гоління зі стилем

Бритва 190 Series 1 має стильний пластиковий корпус чорного кольору, який підкреслює солідність і серйозність пристрою, позбавляючи його екстравагантних надмірностей. Ручка бритви оснащена спеціальною нековзаючою вставкою, завдяки якій пристрій зручно тримається в руці і має високу ергономічністю. Поєднання основного матового чорного кольору, блискучих хромованих вставок надає бритві індивідуальності, роблячи її особливо стильною і привабливою. А плавні закруглені лінії символізують дивовижну гладкість гоління.

Зручне розташування кнопки управління (ввімкнення і вимкнення) дозволяє максимально швидко, комфортно управляти бритвою, що робить процес гоління ще приємніше і ефективніше. Розташовуючись саме в тому місці, де під час роботи знаходиться великий палець, вона дозволяє використовувати пристрій всього однією рукою – без будь-яких зайвих рухів.

Технології, здатні здивувати

Дана бритва оснащена сучасною високоякісною бриючою сіткою SmartFoil, розробленою Braun спеціально для бритв першої серії. Її унікальна конструкція спроектована таким чином, щоб максимально захоплювати волоски, що ростуть навіть в різних, протилежних напрямках. Це забезпечує максимально якісний результат гоління при мінімальній кількості рухів. А завдяки спеціальній системі FreeFloat, що є ще однією особливістю даної моделі, бритва дуже м'яко і легко адаптується до кожного руху бритви, що природним чином значно знижує роздратування шкіри.

Завдяки спеціальній вузькій бриючій голівці, бритва легко виголює всі волоски, що ростуть у важкодоступних місцях: підборіддя, шия тощо. Крім того, електробритва Braun 190 Series 1 має в розпорядженні унікальний відкидний тример для гоління довгого волосся. З його допомогою Ви зможете не просто «стандартно» поголитися, але створити свій індивідуальний стиль, виголивши чіткі контури вусів, бакенбардів, або бороди. Особливо зручною для багатьох користувачів виявиться його відкидна конструкція, яка дозволяє за непотрібністю ховати тример, щоб він не заважав процесу.

Бритва, за якою легко доглядати

Захищений корпус робить можливим очищати бритву прямо під струменем звичайної води – без будь-яких спеціальних додаткових пристосувань. Більше не потрібно зберігати і використовувати набір з інструментами для чищення, ніяких щіточок, пензликів і інших засобів! Всього кілька секунд – і бритва знову готова до використання.

Швидка зарядка на тривалий час

Оснащена потужним акумулятором, здатним забезпечити до 30 хвилин безперервної роботи без підзарядки Braun 190 є однією з найбільш автономних бритв в лінії (для порівняння: модель 150 пропонує лише 20 хвилин, а 130 – не має акумулятора зовсім). При цьому швидкість її зарядки в 16 перевищує швидкість усіх попередників – бритва повністю заряджається всього за годину! А всього 5 хвилин буде достатньо для того, щоб зарядити пристрій для одного повноцінного сеансу гоління.