Огляд електробритви Braun 170 Series 1

Огляд електробритви Braun 170 Series 1

Сучасне гоління вимагає сучасного підходу. Сьогодні ті методи, засоби та способи гоління, які була актуальні раніше, уже не задовольняють потреби і запити сучасних чоловіків. З появою на ринку електробритв чоловіки змогли відчути і дізнатися, що гоління може бути набагато більш приємним, швидким, безпечним, комфортним і ефективним. Чоловіки отримали шанс проводити максимально ефективне гоління за мінімально короткий час. При цьому особлива конструкція електробритв гарантувала дуже надійний захист шкіри від можливості отримати будь-які пошкодження. Однак, з появою унікальних електробритв від компанії Braun рівень якості, зручності, швидкості та ефективності гоління піднявся на ще набагато вищий рівень. Компактні, стильні і автономні, вони перетворили гоління на справжнє задоволення, розроблюючи і створюючи інноваційні функції і технології, які подарували гоління ще більшу гладкість, ще більшу чистоту та ще більш тривалий час.

Гоління з можливістю вибору

Електробритви Braun представлені різними серіями, що дає їм велику перевагу, дозволяючи серед десятка різних моделей, які відрізняються не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і функціональною, технічною оснащеністю, обрати ту, яка підходить саме вашій шкірі, відповідає саме вашим запитам. Пропонуємо познайомитися з представницею першої лінії електробритв Braun Series 1, з ергономічною і мобільною електробритвою Braun 170. Це пристрій, який відрізняється своїми компактними розмірами і стильним зовнішнім виглядом, здатен стати вашим власним асистентом, який допоможе завжди виглядати приємно та охайно.

Існує думка, що електробритви першої лінії Braun Series 1, це найпростіші, примітивні і низькоякісні моделі серед всіх електробритв, вироблених компанією. Однак, це далеко не відповідає дійсності, і модель електробритви 170 Series 1, є тому реальним прикладом. Ця модель з виключно сучасним привабливим, актуальним дизайном, зручним ергономічним корпусом, новітніми технологіями, які здатні забезпечити гарантоване якісне швидке ефективне, неймовірно комфортне гоління. Електробритва Braun 170 Series 1 – це дуже простий і комфортний спосіб доглядати за бородою та вусами. Пристрій має в своєму технічному арсеналі усі необхідні технології і функції. Так електробритва має унікальну бритвену систему, що складається з двох елементів – спеціальної сітки, унікального інтегрованого тримера. Використання такої комбінації бриючих елементів дозволило бритві гарантувати найбільш охайне і ретельне гоління з тривалим ефектом.

Бритва, створена професіоналами

Одним з найбільш важливих і значимих елементів кожної електробритви є сітка для гоління, вбудована в пристрій, оскільки вона відповідає за важливу і найнеобхіднішу функцію – безпосереднє зголювання волосків. Дана модель оснащена однією з новітніх бритвених сіток «Smart Foil», яка відрізняється особливою структурою, має безліч отворів, котрі відрізняються розміром і формою. Це дозволяє приладу з особливою легкістю захоплювати усі волоски, включаючи ті, що ростуть в різних напрямках. Унікальною особливістю даної моделі є також рухлива основа бритвенної голівки. Її практичні маневрені властивості дозволяють бритві легко підлаштовуватися під будь-які контури обличчя, причому, роблячи це виключно точно. Це не тільки підвищує ефективність гоління в цілому, але й робить якісним гоління у важкодоступних місцях: в районі носа і губ, скронь, шиї, підборіддя і так далі. Також, безперечно помітною перевагою електробритви 170 Series 1 від компанії Braun став унікальний висувний тример, яким ви, без сумнівів, будете насолоджуватися. Володіючи високоякісними лезами, він здатний швидко, охайно підрівняти краї і вигини, дозволяючи створити власний унікальний стиль, або підтримувати в чистоті, охайності вже існуючий.

Дана модель має можливість роботи тільки від мережі, однак це не применшує практичності та інших ергономічних властивостей роботи пристрою. Перш за все, відсутність об'ємних і, нерідко важких, акумуляторних батарей, забезпечило бритві скромну вагу, а, отже і чудову практичність експлуатації пристрою. Крім того, дана модель має довгий мережевий шнур, який до того ж відрізняється своєю особливою спіралеподібною конструкцією, максимально сприяє зручному зберіганню та використанню приладу.