Огляд електричного чайника Braun WK 500 White

Огляд електричного чайника Braun WK 500 White

Час не стоїть на місці. Зовсім недавно ніхто не міг би собі уявити, що такий пристрій як чайник – елемент епізодичної необхідності – стане незамінним предметом повсякденного використання. І вже тим більше неможливо було б уявити, що цей предмет зможе приносити не тільки радість зі смаком і запахом, але радість ще й естетичну. І, хоча тепер це саме так, все-таки не кожен чайник має такі властивості, можливості. Ми пропонуємо до Вашої уваги саме один з тих чайників, які їх мають – WK 500 White – електрочайник від знаменитої компанії Braun.

Braun WK 500 White – це не тільки чайник. Це безкомпромісна німецька якість, унікальне стильне оформлення, точна, надійна збірка, і, звичайно дивовижна довговічність використання. Компактний, універсальний, електрочайник WK 500 White прекрасно підійде як для будинку, так і вдало впишеться в інтер'єр на Вашому робочому місці.

Стильний і сучасний

Оригінальне, сучасне кольорове оформлення, унікальна, наближена до циліндричної форма роблять електрочайник WK 500 White від Braun особливим і дуже стильним. Велика зігнутість в області носика створює ефект нахилу чайника вперед, символізуючи тим самим прагнення компанії Braun вперед, підкреслюючи унікальність пристрою. Привабливий, компактний, він відмінно виглядатиме на кухні, в офісі, прикрашаючи інтер'єр своїми спокійними світлими кольорами.

Матеріал, з якого виготовлений електрочайник – глянсовий білий пластик спереду, темний пластик з матовою структурою ззаду. На задній частині так само розміщена зручна вимірювальна шкала кількості води в чайнику, не тільки робить пристрій практичним, але і прикрашає його. Але навіть таку незначну деталь, як градуйована шкала вимірювання води, майстри Braun перетворили в чудову гідність – індикатор розташований з двох сторін чайника, що, до того ж створює додаткову зручність. А незвичайна конструкція ручки WK 500 White з одностороннім кріпленням до корпусу зверху робить використання чайника особливо комфортним.

Технічні характеристики

Завдяки дуже великої потужності – 3000 Вт, вода в чайнику доводиться до кипіння неймовірно швидкими темпами. Тепер час, за який можна закип'ятити воду зводиться до 35-45 секундах / 250 мл.

Довговічність роботи цього чайника Braun гарантована системою нагріву води, що працює на основі закритого нагрівального елементу. Виготовлений з нержавіючої сталі, він прослужить багато років, і, будучи захованим всередині апарату, він забезпечить безпечну експлуатацію пристрою, без ризику та шкоди Вашому здоров'ю.

Резервуар чайника має значну місткість, об'ємом 1,6 літра. Спеціально розширений носик моделі WK 500 White робить наповнення його водою легким і зручним. Завдяки вбудованому в електрочайник фільтру від накипу, можна використовувати без побоювань навіть звичайну нефільтровану водопровідну воду. Особливо приємно, що фільтр легко знімати і мити (його можна мити навіть просто під струменем води, не використовуючи ніяких додаткових пристосувань).

Продумана система управління пристроєм у вигляді кнопки включення / вимикання зручно розташувалася на його ручці, поруч з кнопкою, що відкриває кришку чайника.

Завдяки такому сконцентрованому розташуванню елементів управління, користуватися чайником можна навіть за допомогою всього однієї руки.

Безпека використання

Безпека електрочайника виконана у відповідності з усіма стандартами. Завдяки спеціальному теплоізоляційному матеріалу, ручка WK 500 White ізольована від високих температур. Таким чином, Ви можете спокійно взяти чайник в перші ж секунди після того як він закипів, не побоюючись ні переляку, ні опіків.

Чи можна сміливо відлучатися куди-небудь на невизначений час, включивши чайник? Наша відповідь: можна! Як тільки вода закипить, чайник автоматично припинить нагрівання і відключить живлення.

Пам'ятайте випадки, коли Ви ставили чайник, не подивившись кількість води в ньому? Залишки води миттєво википають, залишаючи лише неприємні спогади. З електрочайником WK 500 White такі випадки назавжди залишаться тільки в Ваших спогадах. Навіть якщо Ви включите порожній чайник, або з недостатньою кількістю води (з бажання перевірити ці слова, або через безглузду випадковість), не хвилюйтеся, все що станеться – чайник не включиться. Миттєво зреагує система захисту і чайник автоматично відключиться. Так само система спрацює у разі якщо чайник ненадійно стоїть на своєму підставці.

Підсумки

Універсальність даного чайника здивує Вас не менше його безпеки. Він ідеально підійде для домашнього використання, і в офісі. Компактність, фірмовий дизайн з приємним кольоровим оформленням зроблять чайник чудесним доповненням будь-якого інтер'єру.

Braun WK 500 White – це найкраще, що можна побажати від електрочайника. А, може, навіть більше.