Огляд дитячої зубної щітки Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K

Огляд дитячої зубної щітки Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K

Покоління змінюються, а любов до героїв з безсмертної кіносаги анітрохи не зменшується з роками. Тож, якщо ваша дитина (можливо, як і ви самі), все ще визначається з тим, яка сторона Сили більш приваблива, їйн апевно сподобається такий оригінальний подарунок. І, ні, це не світловий меч... Хоча теж технічно досконалий прилад, який просто зобов'язаний бути завжди під рукою у справжнього сітха або джедая. До того ж, щоб купити зубну щітку Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K , не обов'язково вирушати до далекої-далекої Галактики. Можна просто замовити її на сайті нашого інтернет-магазину прямо зараз.

Спеціально для дітей

Сучасна електрична зубна щітка - це індивідуальний гігієнічний аксесуар для щоденного використання. А значить, вимоги до його якості та безпеки є виключно високими. Причому в даному випадку мова йде про щітку, створену саме для дітей. Стандартні «дорослі» моделі, навіть дуже гарної якості не зрівняються з Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K, та й взагалі небажані для використання малюками. Дизайн даної щітки розрахований під маленьку дитячу руку, а картинка з героями фільму послужить додатковим надихаючим фактором, щоб не порушувати розпорядок і чистити зуби регулярно та ретельно.

  • герметичний корпус . Жодного ризику, що пристрій буде пошкоджено при контакті з водою. Зовсім не зайва якість, особливо якщо згадати, як маленькі діти люблять плескатися, при першій нагоді відволікаючись на гру.
  • таймер чистки . Оптимальною за часом вважається чистка зубів протягом 2-х хвилин (два рази на день). Щоб максимально точно витримувати цей ліміт, Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K було обладнано звуковим сигналізатором, який спрацьовує рівно через такий проміжок часу.
  • насадка для молочних зубів . Забезпечує ідеальний догляд за ще неміцною емаллю. Без ризику її пошкодити при необережному русі. Крім того, вона здійснює і легкий масаж ясен. Нагадуємо, що в комплекті є одна змінна насадка, яку необхідно міняти в міру зносу. Зазвичай не рідше, ніж через три-чотири місяці. І стежити за цим варто самим батькам!

Вбудований акумулятор

До речі, у цій зубної щітки є і ще схожість із справжнім світловим мечем. Вбудований прямо в рукоятку акумулятор високої потужності. Мабуть, чи не настільки потужний, однак, його запасу енергії вистачає, щоб якісно почистити зуби за одну процедуру. Важить акумулятор порівняно небагато, тобто не знижує комфорт при роботі з приладом. Повторна перезарядка проводиться дуже швидко і до наступного сеансу чистки зубна щітка буде повністю готова. Доставка товару здійснюється безкоштовно. У вартість зубної щітки Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K входить також право покупця на сервісне обслуговування в авторизованих технічних центрах компанії Braun в Україні.