Огляд бритви Braun WaterFlex WF2S Black

Огляд бритви Braun WaterFlex WF2S Black

Дивовижно чисте гоління без роздратування шкіри, технології для комфортного використання під душем, привабливий дизайн приладу, тример для довгого волосся – усе це новинка із серії WaterFlex.

Використовувати цю бритву можна навіть з піною і гелем. Якщо ви хочете дізнатися, що таке по-справжньому комфортне гоління – придбайте цей пристрій. З ним ви не тільки не будете відчувати неприємних відчуттів під час процедури, але і відчуєте, що вона починає вамподобатися. І найголовніше – ви назавжди забудете, що таке роздратування шкіри після гоління.

Унікальна для унікальних

Напевно ви оціните перевагу бритви перед іншими подібними пристроями. WaterFlex WF2S Black можна використовувати під душем, що зробить процедуру комфортною, дозволить економити час. Корпус бритви повністю герметичний, тому чистка під струменем води не принесе їй ніякої шкоди. Якщо шкіра вашого обличчя чутлива, і ви постійно страждаєте від порізів, і почервоніння, ця модель – те, що вампотрібно.

Унікальна особливість всіх бритв серії WaterFlex – обертаюча голівка, яка може повертатися на 33 градуси, що дозволяє їй повторювати контури вашого обличчя. Такий результат ви не отримаєте від використання бритви, у якої немає цієї особливості. Braun «знає», що форма вашого обличчя, скул, підборіддя унікальна і адаптується до неї. Сітка для гоління OptiBlade має особливу конструкцію, яка забезпечує ретельне гоління. Сітка має отвори різного діаметру, що дозволяє захоплювати як довгі, так і короткі волоски. Триступенева бритвена система – гарантія того, що прилад не пропустить жодного волоска. Пристрій дуже стильний та ергономічний. Ви будете користуватися ним із задоволенням. Ручка WF2S Black має прогумовані вставки, тому прилад зручно використовувати в душі.

Як доглядати?

Промити пристрій можна просто під струменем води, тому догляд за ним не доставить вамніяких турбот. Для того, щоб бритва могла працювати 45 хвилин автономно, її потрібно заряджати всього лише годину. Якщо потрібно швидко поголитися, а прилад «не в формі», ви можете зарядити його за 5 хвилин – цього вистачить для одного сеансу догляду за собою. Як дізнатися, що пристрій потребує зарядку? На LED дисплеї бритви відображається стан акумулятора, тому ви відразу ж довідаєтеся, коли її знадобиться підключити до мережі.

Перед вами одна з кращих у світі бритв – придбайте її і насолоджуйтеся приємним відчуттям чистоти!