Огляд бритви Braun Series 9 9390cc Wet&Dry

Огляд бритви Braun Series 9 9390cc Wet&Dry

Можливість голитися так, щоб задоволення приносив не тільки отриманий результат, але також сам процес – саме це можна назвати ідеальними параметрами, яким повинна відповідати сучасна електробритва. І, можливо, конструкторам компанії Braun вдалося їх досягти, в повній мірі реалізувавши потенціал своєї популярної 9-ї серії. Ви легко можете в цьому переконатися, прямо зараз купивши бритву Braun Series 9 9390cc Wet&Dry на нашому офіційному сайті фірмового магазину Braun Україна.

Універсальні способи гоління

Суперечки про те, який спосіб гоління краще не вщухають роками. Сухе гоління дозволяє трохи заощадити час, адже вам не доводиться наносити зволожуючі лосьйони або креми. Але, з іншого боку, занадто чутлива шкіра на сухе гоління може «відповісти» болючим подразненням. Тому задуматися дійсно є над чим. Однак, використовувати вашу нову бритву Braun Series 9 9390cc Wet&Dry можна з однаково високою ефективністю для вологого і для сухого гоління. Завдяки виключно надійній герметизації, всі механізми і системи повністю захищені від впливу вологи, а ріжучі частини верстата мають також титанове покриття, що робить їх несприйнятливими до води і подовжує загальний термін служби. Бритву можна використовувати і під душем, а швидке очищення станку проводиться під проточною водою з-під крана.

Поєднання стилю і технологій

Навряд чи хтось стане сперечатися з тим, що дана бритва виглядає дуже ефектно. Дизайн корпусу продуманий і відточений до дрібниць в такій мірі, що Braun Series 9 9390cc Wet&Dry впевнено можна назвати еталоном в своєму класі за красою і ергономікою. Дизайном переваги приладу, звичайно, не обмежуються – передові технології, якими може похвалитися будь-який зразок дев'ятої серії, тут представлений дуже широко:

  • SyncroSonic. Чотири ріжучих елементи роблять до 40 000 вібраційних рухів (кожен по 10 000), створюючи «подушку», на якій бритва немов ковзає, не викликаючи подразнення.
  • Responsive Intelligence. Власний 32-бітний процесор у бритви – це одна з унікальних властивостей, які наділяють її такою неймовірною ефективністю. При голінні ділянок з особливо густою щетиною Braun Series 9 9390cc Wet&Dry автоматично підвищує потужність. Від того, наскільки швидко і своєчасно це станеться залежить рівномірність гоління.
  • Плаваюча голівка дозволяє прихованим під сіточкою Opti Foil незалежним ріжучим елементам вільно рухатися точно підборіддям на однаковій відстані від шкіри. Ідеальна точність рухів без будь-яких зусиль!

Зарядна станція Clean&Renew

Це цілий комплекс, який виконує не тільки перезарядку акумулятора, а ще й очищення лез верстата. Акумулятор нового типу здатний працювати без підзарядки безперервно не менше 60 хвилин, а повторна зарядка до 100% займає також не більше 60 хвилин. Після використання, ви просто підключаєте прилад до зарядної станції Clean&Renew, яка служить і підставкою. До наступного сеансу ріжучі елементи будуть очищені за допомогою спеціального складу та приведені в готовність до повторного використання.