Огляд бритви Braun Series 3 3010BT Wet&Dry

Огляд бритви Braun Series 3 3010BT Wet&Dry

Електробритви Braun відомі своєю надійністю і якістю гоління, яке забезпечується завдяки впровадженню найсучасніших технологій. У цьому огляді ми розповімо про Braun Series 3 3010BT Wet & Dry, що представляє собою універсальний прилад, ефективний як при сухому, так і при вологому типі гоління. Всі електробритви представлені в розділі бритви Braun .

Різні можливості в одному приладі

Скориставшись функціями електробритви 3010 BT, ви не тільки чисто поголите навіть найгустішу щетину. Як щодо того, щоб самостійно моделювати стиль бороди? Якщо у вас під рукою Braun Series 3 3010BT Wet & Dry, похід до стиліста в дорогий салон вже не обов'язковий. Зробіть все самі, дотого ж швидко і не менш якісно! Багатофункціональність досягнута за рахунок об'єднання бритви, триммера і стайлера у єдиний прилад. Працюючи разом, вони чудово доповнюють один одного:

  • Бритва . Якісні леза з двома сіточками SensoFoil прослужать довго, навіть якщо ви вважаєте за краще проводити регулярне вологе гоління. Особливості конструкції плаваючої бритвеної головки дозволяють лезам точно слідувати по найменших вигинах, досягаючи максимальної ефективності. У більшості випадків вам вистачить всього одного проходу бритви, аби досягти дийсно  ідеального результату.
  • Тример з технологією MicroComb . У комплекті передбачена наявність насадки-тримера, яку одним легким рухом можна встановити замість стандартної бритвеної головки. Тример впорається зі складними волосинками, що ростуть у різних напрямках (наприклад, на шиї), обрізаючи їх і роблячи доступними потім для звичайного леза.
  • Стайлер . Відразу п'ять гребенів різної довжини (один, два, три, п'ять і сім міліметрів) ще більше спрощують процес гоління та істотно розширюють ваші можливості для моделювання та стайлінгу бороди.

Сухе і вологе гоління

Завдяки технології Wet & Dry, електробритву Braun 3010BT допускається використовувати як для класичного сухого гоління, так і для гоління з пінкою або гелем, та навіть для гоління під душем. Герметичність і повна безпека при роботі у вологому режимі гарантуються виробником. Наприклад, бритва Braun Series 3 3010BT Wet & Dry збереже повну працездатність, якщо короткочасно занурити її у воду на глибину до п'яти метрів! Оскільки прилад працює виключно від акумулятора, немає небезпеки ураження електричним струмом.

Додатковий функціонал

Хороша бритва повинна працювати довго і Braun 3010BT якраз така: вона має можливість автономної роботи від повністю зарядженого акумулятора протягом 45-ти хвилин. Але раптом бритва розряджена і ще не готова до використання, а попереду термінова важлива зустріч? Не хвилюйтеся, просто скористайтеся функцією швидкої зарядки. Всього за 5 хвилин акумулятор накопичить енергії на один сеанс повноцінного гоління! Втім, навіть повна зарядка в стандартному режимі потребує не більше однієї години.

Ви можете купити бритву Braun Series 3 3010BT Wet & Dry за вигідною ціною вже сьогодні на сайті нашого інтернет-магазину. Зверніть увагу, що доставка товару по території України безкоштовна. Перегляньте каталог бритви Braun на сайті, щоб  отримати додаткову інформацію.