Огляд блендера MQ 775 Patis: на шляху до досконалості

Огляд блендера MQ 775 Patis: на шляху до досконалості

Сучасна кухня вже давно стала тим місцем, де знаходитися не тільки необхідно, але й приємно. Завдяки численній техніці, що випускається для кухні провідними світовими виробниками, рутинний процес банального приготування повсякденних страв перетворився у захоплюючу, просту і комфортну лабораторію творчих кулінарних експериментів. Кухонні комбайни, кухонні машини, тостери та чайники розфарбували сірі кухонні стіни різноманітними фарбами зручності і легкості, але особливе місце серед всіх цих приладів зайняв саме блендер – пристрій, здатний виконувати одну з головних кухонних завдань – подрібнювати, змішувати і збивати. Компанія Braun пропонує вашій увазі одну з останніх моделей ручних блендерів MQ 775 Patisserie серії Multiquick 7.

Один запуск – усі швидкості

Ручний блендер MQ 775 серії Multiquick 7 володіє революційною технологією під назвою «Smart Speed ​​control», що буквально перекладається як розумний контроль швидкості. Вона дозволяє отримати оптимальну швидкість змішування, а отже і оптимальні результати. Крім того, завдяки спеціальній кнопці, ви можете самостійно збільшити швидкість пристрою у випадках, коли це необхідно. Зручна ергономічна конструкція блендера дозволяє готувати найрізноманітніші рецепти всього лише однією рукою, контролюючи і змінюючи швидкість прямо під час роботи – без зупинок. Таким чином, компанія Braun вирішила усі проблеми зі швидкістю, які так часто виникають при роботі з подібними пристроями.

На перехресті високих технологій і стилю

Зовнішній вигляд ручного блендера MQ 775 Patis Multiquick 7 – унікальне сплетіння багаторічних німецьких традицій Braun, чиї пристрої завжди виділялися особливим, індивідуальним дизайном і сучасною актуальністю. Солідний чорний колір, який символізує безкомпромісну якість Braun в поєднанні з блискучими хромованими елементами і чудовою кнопкою перемикання швидкості, що має не тільки стильну і привабливу, але і дуже практичну форму, створюють єдність точно сформованої концепції заснованої на високій продуктивності та високому стилі.

Унікальна комбінація комфорту і продуктивності

Щоб забезпечити максимальний комфорт під час використання, блендер MQ 775 Patis оснащений спеціальною великою кнопкою перемикання швидкість і зручною ручкою з м'яким покриттям, завдяки чому пристрій зручно лежить в руці і контролюється. Завдяки унікальній запатентованій технології «Power Bell», що об'єднує в собі ультра міцні сталеві леза і особливу форму робочої частини блендера, ви гарантовано забезпечені найкращими результатами змішування після кожного використання блендера.

Приготування їжі з використанням різних аксесуарів

Даний ручний блендер – це багатофункціональний пристрій, який здатний обробляти однаково добре як великі, так і незначні кількості продуктів. 600-мілілітрова мірна склянка і компактний фуд-процесор об'ємом 1500 мл, які входять у комплект, дозволяють легко впоратися з будь-якими стравами у будь-яких пропорціях, будь то просте збивання яєчних білків, або приготування крему для десертів, або суфле. Півтора літровий компактний фуд-процесор є насправді пристроєм, який може використовуватися у чотирьох різних якостях: для подрібнення, для нарізання, шинкування і навіть як тістомішалка при випіканні. Потужний і багатофункціональний, блендер відрізняється своєю невибагливістю у догляді. Після використання сталеві леза легко від'єднуються і очищаються. Це робить блендер ще зручнішим, комфортнішим і практичнішим – не тільки у використанні, але також після нього.

Легкий. Потужний. компактний

Braun Multiquick 7 MQ 775 Patisserie відрізняється своєю мобільною компактністю і легкістю, так як матеріал, з якого виготовлено пристрій – це високоякісний, але легкий пластик. При цьому, пристрій має високу продуктивну потужність (750 Вт), що дозволяє йому впоратися за мінімально короткий час із завданнями різної складності. Безцінна особливість двигуна, який використовується в даному блендері – його безшумна робота. Як правило, потужні двигуни при роботі видають значний шум, і чим більше потужність, тим він сильніший. Але, купуючи MQ 775, ви можете бути впевнені, що шум при роботі з пристроєм не стане черговим дискомфортом, який приносить використання електричних пристроїв.