Огляд блендера Braun MQ 9087 X

Огляд блендера Braun MQ 9087 X

Як часто під час приготування різних страв вам потрібно збивати, змішувати, нарізати та подрібнювати продукти? З упевненістю можна сказати, що ці виснажливі дії займають більшу частину вашого часу. Пропонуємо вашій увазі ідеальне рішення проблеми – блендер Braun MQ 9087 X! Він допоможе не тільки заощадити ваші сили та час, а й, без сумнівів, впорається з усіма поставленими завданнями максимально ефективно! Переконайтеся в цьому самі ...

Чим він примітний?

Braun MQ 9087 X – більше, ніж просто блендер. Якщо ви скористаєтеся цим диво-пристроєм, то вже не захочете проміняти його ні на що інше! Даний блендер має безліч переваг, які виділяють його серед досить широкого асортименту блендерів і роблять його незамінним при готуванні:

  • З ним вам буде потрібно на 40% менше зусиль, завдяки плаваючим лезам з технологією Active Blade – леза рухаються вгору-вниз, в залежності від тиску на них.
  • За допомогою лез Power Bell Plus, захоплюється велика площа і, відповідно, обсяг інгредієнтів, під час їх подрібнення. Металева ніжка Braun MQ 9087 X зроблена в особливій формі дзвону, яка запобігає розбризкуванню вмісту пристрою навіть при максимальній швидкості.
  • На ручці пристрою розміщена кнопка, яка дозволить вам контролювати швидкість роботи блендера (технологія Smart Speed). Для збільшення інтенсивності, її необхідно натиснути і утримувати.

З таким блендером як Braun MQ 9087 X, ви за мить зможете приготувати улюблене блюдо, а ще через кілька секунд – приступати до приготування наступного вашого шедевра!

Комплектація, яка вас порадує

Безумовно, Braun MQ 9087 X гарний зовні. Функціональність та якість також роблять його прекрасним помічником для будь-якої господині. Але ось чим ще може похвалитися цей блендер, так це своєю досить значною комплектацією до якої входять: вінчик, насадка-подрібнювач, насадка фуд-процесор, насадка для пюре, насадка-шинкування і мірна склянка.

З блендером MQ 9087 X, ваші кулінарні вміння досягнуть нових висот!