Огляд блендера Braun MQ 9045 X

Огляд блендера Braun MQ 9045 X

Ваш ранок починається не з кави, а з приготування сніданку для себе та сім'ї? Вам набридло кожного дня виконувати такі стомлюючі дії як збивання, перемішування, нарізування та шинкування продуктів? Ви відчайдушно потребуєте того, хто допоміг би зробити ваше життя простішим? У такому випадку, вашим вірним ідеальним помічником у справах кулінарних, стане ручний блендер Braun MQ 9045 X, розроблений німецькими фахівцями всесвітньо відомої компанії!

Інноваційні технології та значна потужність у 1000 Вт, якими оснащений блендер MQ 9045 X, дозволять йому максимально ефективно і швидко впоратися з будь-якими поставленими завданнями.

За допомогою особливої ​​технології Smart Speed, ви зможете контролювати швидкість роботи пристрою – чим сильніше натискання на кнопку, тим інтенсивніше вона буде, та навпаки. Завдяки плаваючим лезам з технологією Active Blade ви будете витрачати на 40% менше зусиль, під час його використання. Ніжка блендера Braun MQ 9045 X виконана у формі дзвона (запатентована технологія Power Bell) запобігає розбризкуванню інгредієнтів під час приготування. Крім того вона ідеально підходить для змішування і збивання продуктів.

Комплектація цієї моделі блендера (вінчик, великий подрібнювач, малий подрібнювач, мірний стакан) робить його ще більш корисним помічником на кухні кожної господині.

Пропонуємо вам за допомогою блендера Braun MQ 9045 X приготувати десерт зі смаком дитинства – крем-брюле, та поспішаємо нагадуємо його рецепт!

Для крем-брюле вам необхідно (з розрахунком інгредієнтів на 4 порції):

  • вершки (33-35%) - 500 мл
  • жовтки - 4 шт.
  • цукор 50 г
  • пів стручка ванілі або ванільний цукор (в цьому випадку зменшити кількість звичайного цукру)
  • невеликий коричневий цукор для посипання – 1-2 столові ложки

Як готувати:

  1. Розріжте стручок ванілі уздовж на дві половинки. З одного з них зішкребіть ножем насіння, другу збережіть для приготування інших страв.
  2. Сливки влийте в каструлю, додавши насіння ванілі та половину стручка (або ванільний цукор). Доведіть суміш до кипіння, але не кип'ятіть!
  3. Потім зніміть вершки з вогню, приберіть з них стручок і процідіть через сито. Дайте трохи охолонути.
  4. Тим часом, за допомогою ручного блендера збийте (не сильно, щоб не з'явилися бульбашки), яєчні жовтки та цукор.
  5. Влийте півсклянки вершків до жовтків та цукру, і також злегка збийте.
  6. Долийте решту вершків та дуже обережно збивайте. Якщо на поверхні з'явилися бульбашки, постарайтеся зняти їх ложкою або ж лопнути за допомогою зубочистки, або голочки.
  7. Отриману суміш перелийте в рамекіни (жароміцні керамічні формочки) обсягом 150-200 мл і помістіть їх в залізну або керамічну форму для запікання.
  8. У цю форму акуратно налийте гарячу воду, щоб вона досягала до половини рамекінів.
  9. У розігріту до 150 ° С духовку, помістіть деко з майже готовим десертом та залиште на 50-60 хвилин. Щоб перевірити ступінь його готовності, можна потрусити формочки – готове крем-брюле буде «тремтіти» як желе.
  10. Вийміть деко з духовки.
  11. Форми поставте на суху поверхню і дайте трохи охолонути, після чого приберіть їх в холодильник на 2-4 години.
  12. Посипте поверхню десерту коричневим цукром. Карамелізувати можна або за допомогою спеціального пальника, або в духовці на решітці з прогрітим до максимуму (250 ° С) грилем протягом 5-7 хвилин. Важливо стежити за процесом, щоб не перетримати крем-брюле. Як тільки з'явиться золотиста скоринка, виймайте формочки з духовки та дайте їм охолонути. Після чого помістіть в холодильник.
  13. Десерт готовий! Подавайте крем-брюле на стіл добре охолодженим. Прикрасьте зверху листочком м'яти.

Смачного! Балуйте себе та своїх близьких разом з технікою Braun!