Огляд блендера Braun MQ 785 Patisserie

Огляд блендера Braun MQ 785 Patisserie

Погодьтеся, блендер на кухні – річ дуже корисна та потрібна. З ним ви з легкістю впораєтеся з взбиванням, нарізкою, подрібненням інгредієнтів та іншими рутинними завданнями, які раніше доводилося робити вручну. Німецька компанія Braun, відома у всьому світі своєю якісною продукцією, представляє вашій увазі блендер MQ 785 Patisserie. Якщо у вас є такий помічник, ви зможете балувати своїх рідних і близьких кулінарними шедеврами свого виробництва кожен день, витрачаючи при цьому мінімум часу та зусиль! У цьому огляді ми постараємося розповісти вам про всі переваги даної моделі, щоб продемонструвати, наскільки хорошою буде така покупка.

Контроль швидкості та ніжка-дзвін

Блендер Braun MQ 785 Patisserie оснащений технологією Smart Speed, яка дозволить вам контролювати швидкість роботи пристрою. Чим сильніше ви будете натискати на кнопку на ручці блендера, тим інтенсивніше він буде працювати, чим слабкіше натискання – тим нижчою буде швидкість. Завдяки особливій формі металевої ніжки блендера (у вигляді дзвону), інгредієнти не будуть розбризкуватися під час процесу готування, а гострі леза рівномірно подрібнять продукти до необхідної вам консистенції.

Для ваших кулінарних фантазій

З таким помічником, як блендер MQ 785 Patisserie, ви втілите у життя свої найзаповітніші кулінарні мрії! Пристрій укомплектовано корисними насадками та аксесуарами (мірний стакан, фуд-процесор, подрібнювач і вінчик), які дозволять вам приготувати як прості страви, так і різні складні шедеври кулінарії. Потужність блендера Braun MQ 785 Patisserie становить 750 ВТ, чого цілком вистачить для виконання поставлених завдань.

Зовнішній вигляд та якість

Стриманий дизайн, чорний колір, якісний пластик та надійні металеві деталі – все це про блендери Braun MQ 785. Гарний зовнішній вигляд пристрою тільки підкреслить дизайн вашої кухні, а ергономічна форма ідеально підійде як для ніжної жіночої руки, так і для брутальної чоловічої. Міцні матеріали, з яких зроблений прилад та його насадки, гарантують його тривалу службу і найкращі результати! Готувати з блендером MQ 785 Patisserie від Braun, одне задоволення!