Огляд блендера Braun MQ 745 APERITIVE

Огляд блендера Braun MQ 745 APERITIVE

Одним з найбільш поширених та найнеобхідніших кухонних пристроїв є блендер. Незважаючи на свої скромні габарити, невелику вагу і високу практичність, він справляється з чи не найважчою кухонною роботою, виконуючи за нас такі складні процедури як змішування, збивання, подрібнення і перемішування різних продуктів. Забезпечуючи при цьому більш ефективний, швидкий результат, ніж той якого можна досягти при виконанні цих процедур вручну. З блендером можна приготувати найрізноманітніші страви, починаючи від буденних сніданків і вечерь, закінчуючи незвичайними, ексклюзивними й екстравагантними стравами. Наприклад, за допомогою блендера можна приготувати: гороховий суп-крем, крем-суп із брокколі з лососем, сациві, тарталетки з мусом з авокадо, торт «павлова», соус песто-россо, грибну ікру, паштети для бутербродів, банановий торт з вершками і багато іншого. При цьому пристрій також легко справляється зі звичайними, типовими, рутинними завданнями, збивання яєць, перемішуванням або змішуванням різних інгредієнтів, і навіть легко впорається з роздрібненням льоду. високотехнологічні блендери Braun давно відомі всьому світу, і встигли зарекомендувати себе, як надійні, практичні і швидкі кухонні асистенти, які пропонують все розмаїття і універсальність функціонального оснащення. Сьогодні компанія Braun пропонує вашій увазі модель ручного блендера Braun MQ745 APERITIVE. Представник унікальної серії високоякісної кухонної техніки MultiQuick 7 – потужний, і, разом з тим, компактний пристрій зі стильним дизайном, здатний стати легкою, зручною і надійною підмогою у найрізноманітніших кухонних приготуваннях.

Як і інші представники унікальної колекції, кухонної техніки Braun, блендер MQ745 APERITIVE став власником привабливого фірмового дизайну від компанії Braun. Ще в середині минулого століття, техніка вироблена компанією Braun відрізнялася своєрідним, яскраво вираженим, унікальним зовнішнім виглядом, який уособлював головні пріоритети виробника –простота експлуатації, висока якість, комфорт, і компактність. І сьогодні, продукція Braun, чому підтвердженням є MQ745, також виділяється серед нескінченної різноманітності і строкатості сучасного світу. Стильний дизайн блендера заснований на особливій ​​концепції, побудованої на сучасному мінімалізмі з перетворенням деяких класичних тенденцій Braun, наприклад логотип компанії, який є свого роду стрижнем компанії, які уособлюють цілеспрямованість, надійність, і якість.

Елегантний чорний колір корпусу блендера, який виготовлений з легкого, високоякісного пластику, надає пристрою солідності, значимості і сучасного характеру. Дизайнерам Braun, які працювали над даною моделлю, вдалося унікальним чином поєднати високі естетичні якості з ергономікою. Так, завдяки спеціальній формі ручки блендера, а також її прогумованому покриттю, приладом легко керувати навіть за допомогою однієї руки. Крім того унікальна технологія, за якою відбувається перемикання швидкостей, створює чудові комфортні умови, для роботи з пристроєм. Блендер обладнаний, спеціальною кнопкою-регулятором нового типу, яка працює на основі технології Smart Speed, вона дозволяє встановлювати швидкість, не перемикаючись між окремими позиціями, а плавно змінюючи задане значення за допомогою збільшення або зменшення сили натискання. Потужний, і універсальний блендер MQ745 APERITIVE відрізняється своєю розширеною комплектацією, яка дає ще більше свободи у приготуваннях, ще більше комфорту при роботі з приладом. Так оснащена високою потужністю, яка становить 750 Ватт, завдяки високоякісному вінчику з нержавіючої сталі, блендер здатний чудово збити яєчні білки в густу піну, або швидко і якісно збити вершки. Крім того в комплект пристрою входить місткий пластиковий подрібнювач, об’єм якого становить 0,5 літра. Він дозволяє швидко подрібнити, як малі, так і великі кількості, найрізноманітніших інгредієнтів. Особливість даної моделі – ємкість для роздрібнювання льоду яка входить у комплект. Вона має об’єм 1,25 літра, допоможе швидко, якісно, ​​і легко подрібнити навіть великі об’єми льоду. Зручний мірний стакан, що входить у комплект, об’ємом 500 мл, дозволяє не тільки точно відповідати рецепту, позбавляючи від необхідності вимірювати пропорції на око, але й стане в нагоді для зручного приготування різних соусів, кетчупів та майонезів. Незважаючи на свої великі функціональні можливості і високу потужність двигуна, блендер MQ745 APERITIVE від Braun відрізняється своєю унікальною, безшумною роботою, що сприяє комфортному і приємному приготуванню страви, в хорошій, приємній атмосфері.