Огляд блендера Braun MQ 735 SAUCE

Огляд блендера Braun MQ 735 SAUCE

Невеликі, потужні, практичні блендери є одними з найбільш потрібних пристроїв на кухні. Ці компактні і економічні прилади беруть на себе найважчу кухонну роботу, допомагаючи тисячам домогосподарок змішувати, збивати, подрібнювати, перемішувати, різні продукти, дозволяючи тим самим за короткий проміжок часу приготувати безліч різноманітних страв. Блендери здатні ефективно подрібнювати овочі, м'ясо, фрукти, і навіть ефективно розколювати, дробити лід. Пристрій може стати в нагоді при приготуванні практично будь-якої страви, допомагаючи вам заощадити сили і час, при цьому висока якість приготувати страв, незалежно від їх складності та особливості приготування, вам гарантована. Відчути всю функціональність, практичність, ефективність та зручність використання даного приладу вам допоможе нова модель унікального блендера MQ 735 Sauce від компанії Braun.

Як представник унікальної, високотехнологічної, сучасної та стильної техніки, дана модель увібрала в себе усі найсучасніші технології, які допоможуть розкрити комфорт, ефективність приготування їжі з таким приладом, як блендер. Унікальна серія кухонної техніки MultiQuick від Braun, об'єднала найрізноманітніші кухонні пристрої одним стильним дизайном, високою якістю і чудовою різноманітністю функцій, а її кращий представник, блендер Braun MQ 735 Sauce – це унікальний шанс знайти свого компактного і високоефективного помічника на кухні, який буде служити протягом багатьох років. Компактний, універсальний блендер є володарем унікального фірмового дизайну від Braun. Елегантний чорний колір, в якому виконаний блендер, є характерною рисою серії MultiQuick, він прекрасно підкреслює вишукану форму корпусу приладу. А витончена ергономічність елементів управління, робить блендер по-справжньому актуальним, сучасним і привабливим. Однак головною особливістю дизайну блендера є його висока ергономічність, а саме – точна продуманістьусіх елементів приладу, розташованих на зовнішній стороні корпусу пристрою, які виготовлені з легкого, і, тим не менш, міцного, високоякісного пластику.

Однією з головних особливостей ергономіки в дизайні блендера, є унікальна технологія, за якою була розроблена кнопка регулювання швидкісних режимів. На відміну від традиційних перемикачів, які змінюються лише від режиму до режиму, перемикачі Braun MQ 735 Sauce дозволяють плавно регулювати швидкість роботи блендера, в залежності від сили натискання на кнопку. Що стосується ручки блендера, то вона має спеціальну форму, яка адаптована під контури руки, що сприяє найбільш комфортній і надійній роботі з пристроєм. Також спеціальну форму має і ніжка блендера, яка завдяки своїй особливій конструкції захищає від розбризкування оброблюваних інгредієнтів при приготуванні.

Привабливий і практичний блендер Braun MQ 735 Sauce володіє високими технічними характеристиками. Оснащений високою потужністю, яка становить 750 Ватт, цей невеликий, але дуже вмілий помічник, здатний впоратися навіть з найважчими поставленими вами завданнями. А допомагає йому в цьому його розширена комплектація, яка включає в себе усі необхідні насадки , інструменти для комфортного, повноцінного приготування будь-яких страв. Так комплектація блендера Braun MQ 735 Sauce від компанії Braun включає в себе чудовий вінчик для збивання з нержавіючої сталі, який дозволяє легко збити яєчні білки, вершки та інші продукти, в легку, пухку масу, або ж отримати чудове пюре – фруктове, ягідне, молочне , все залежить від ваших бажань і переваг. Також комплект блендера включає в себе легкий, зручний пластиковий мірний стакан, з добре видимою мірною шкалою, який дозволяє легко вимірювати пропорції інгредієнтів, дотримуючись суворо рецепта, а також виявиться незамінним при приготуванні майонезів, соусів, і так далі. У комплект даної моделі входить також компактний, але місткий подрібнювач, який дозволяє швидко та якісно подрібнювати будь-які інгредієнти, в спеціально створеній зручною посуді. Дуже гостре лезо, вбудоване в блендер, зможе впоратися з подрібненням, або змішуванням навіть самих важкооброблюваних інгредієнтів, які складно піддаються обробці навіть в ручну.

Легко піддаються очищенню матеріали, з яких виготовлений блендер, а також його специфічна конструкція, сприяють зручному, простому догляду за пристроєм, та гарантують максимум комфорту при експлуатації пристрою.