Огляд блендера Braun MQ 7087 X

Огляд блендера Braun MQ 7087 X

Один з найефективніших занурюваних блендерів, доступних сьогодні у продажу, здатний в деяких випадках «кинути виклик» навіть кухонним машинам! Цей прилад, звичайно, більш простий та менш потужний. Проте, купити блендер Braun MQ 7087 X рекомендується як універсальний інструмент. Скористайтеся його унікальними можливостями, щоб істотно полегшити кулінарну рутину – змішування, нарізання, шаткування. Все це більше не потрібно робити вручну, достатньо міняти насадки, підключаючи їх до ноги блендера, а потім якісно обробляти продукти, зберігаючи час і сили.

Розширена комплектація

Нога блендера виготовлена ​​з нержавіючої сталі. У нижній частині розширюється у вигляді дзвону, під яким розміщений дволопатевий ніж. Також до ваших послуг одразу кілька робочих інструментів і місткий мірний пластиковий стакан, ємністю до 600 мл:

  • Великий подрібнювач. Може використовуватися для змішування/подрібнення продуктів як за допомогою власних ножів, так і за допомогою вінчика або ножа, підключеного до ноги. Ємність - до 1,5 літра. У кришці є роз'єми, через які продукти додаються без припинення роботи приладу, а за мірною шкалою на стінці зручно визначати пропорції інгредієнтів.
  • Малий подрібнювач. Завдяки компактності, краще пристосований до приготування соусів, подрібнення спецій. Ємність чаші – до 0,35 г.
  • Насадка для пюре. Підключається до ноги блендера. Дозволяє швидко отримати рівномірне за консистенцією пюре, наприклад, з свіжозвареної, ще гарячої картоплі.
  • Насадка-шатківниця. З легкістю нарізає найтвердіші продукти (морква, свіжа картопля, яблука) на скибочки однакового розміру. Встановлюється насадка в нижню частину чаші великого подрібнювача.

Традиційні інновації

Як і у всій лінійці даної серії блендерів, в моделі MQ 7087 X були впроваджені фірмові запатентовані технічні рішення, що суттєво підвищують продуктивність. Незалежна підвіска лез ActiveBlade дозволяє їм рухатися у вертикальній площині, доповнюючи таким чином обертання. Швидкість і якість подрібнення продуктів зростають, а фізичне навантаження на руку знижується на 40%, що підтверджено в ході проведених досліджень. Ще однією запатентованою технологією є Power Bell Plus: розширення лопаток ножів, а також їхня вища міцність. Широкі леза за оберт здатні захопити більше простору, значно підвищуючи швидкість обробки продуктів. Система контролю роботи двигуна та управління потужністю вважається по-своєму унікальною: у Braun MQ 7087 X відсутній стандартний перемикач швидкості. Ви просто повинні стискати рукоятку, підвищуючи потужність. Ця схема забезпечує недосяжну раніше точність обробки. Особливо помітно це проявиться в різного роду «тонкій» роботі, такій, як приготування кремів або змішування мучного тіста.