Огляд блендера Braun MQ 527 Omelette

Огляд блендера Braun MQ 527 Omelette

Твердження, що складні страви за рецептами, які включають безліч компонентів, під силу приготувати тільки за наявності не менш складною кулінарної техніки, легко спростувати. Для цього потрібно всього лише правильно підібрати підходящий інструмент. Наприклад, з покупкою занурюваного блендера Braun MQ 527 Omelette ви зможете набагато швидше та якісніше готувати як вишукані ласощі, так і прості, але не менш смачні страви.

Все, що потрібно, під рукою

А точніше, безпосередньо у вашій руці. Дизайн рукоятки опрацьовано таким чином, що вона ідеально «вписується» в долоню і не вислизає з неї в процесі обробки продуктів. Саме ця неприємна схильність до вислизання вважалася раніше однією з проблем ручних занурюваних блендерів. Корпус легкий, бо виготовлений з пластику, але відзначається достатньою міцністю (за умови обережного поводження).

  • Металева нога. Мабуть, найважливіша після мотора деталь блендера зроблена максимально міцною. У нижній частині розширюється, прикриваючи лезо подрібнювача своєрідним куполом. Це оберігає вас і навколишній простір від забризкування.
  • Вінчик. Призначений в першу чергу для збивання яєць і різноманітних рідких інгредієнтів. Наприклад, тіста для млинців, кремів, соусів та інших легких текстур.
  • Насадка для пюре. На відміну від вінчика і подрібнювача, дана насадка має одну вузьку спеціалізацію, дозволяючи готувати пюре з різних продуктів. Без грудок, рівномірно перемішуючи інгредієнти до однорідної консистенції. Зверніть увагу, що при роботі з даною насадкою не потрібно прикладати фізичні зусилля і занадто сильно притискати її.

Корпус блендера білий з сірим прогумованим, нековзним покриттям. Надійно захищає від пошкоджень прихований всередині мотор на 600 Вт. На рукоятці розташований 2-швидкісний перемикач і окрема кнопка для активації режиму «турбо», в якому прилад переходить на максимальну потужність.

Інші особливості

Пластикова чаша з декількома мірними шкалами під різні типи продуктів і рідин входить в стандартну комплектацію і включена в ціну блендера Braun MQ 527 Omelette. В цілому ж, цей зручний і красивий прилад виявиться просто незамінним в тих випадках, коли швидкість важлива не менше ніж якість. Згадайте довгі виснажливі години, які раніше доводилося проводити на кухні, нарізаючи, шаткуючи, подрібнюючи і збиваючи. Пюре, соуси, салати і, звичайно, омлети, створюються за хвилини, якщо ви покладаєтеся на можливості Braun MQ 527 Omelette.