Огляд блендера Braun MQ 525 OMELETTE

Огляд блендера Braun MQ 525 OMELETTE

Які кухонні приготування обходяться без блендера? Більшість страв, які ми готуємо кожен день, і навіть ті, які готуються в святкові, особливі дні, вимагають виконання тих функцій у яких спеціалізується блендер. Як всім відомо, це невеликий, але дуже вмілий кухонний помічник, який є чудовою підмогою для кожної домогосподарки: він вміє збивати, змішувати, перемішувати і так далі. Іншими словами, компактний і функціональний, цей універсальний кухонний асистент готовий виконувати за вас рутинну роботу, від якої нікуди не дітися. Компанія Braun представляє Вашій увазі нову модель ручного блендера Braun MQ 525 Omelette. Компактний, швидкий та привабливий, він є представником серії MultiQuick 5, навіть назва якого перекладається як «універсальний» і «швидкий».

Не секрет, що ручні блендери мають цілу низку переваг по відношенню до своїх стаціонарних «колег». Потужні і практичні, вони відрізняються своєю універсальністю, гнучкістю в експлуатації, незалежністю і скромними розмірами. Крім того, ручні блендери підтримують застосування найрізноманітніших насадок, мають різні функції, відрізняються простотою, зручністю в догляді, обслуговуванні. Цей практичний і сучасний блендер крім усього перерахованого вище володіє також своїми, унікальними перевагами, які виділяють цей пристрій серед сотень аналогічних моделей. Представник серії Multiquick 5, MQ 525 став власником унікального фірмового дизайну Braun, особливістю якого є елегантність, вишуканість, досконалість. Чудовий стильний корпус приладу, який виготовлений з високоміцного пластика, має привабливу монотонну глянцево- чорне забарвлення, яке контрастує з блискучими хромованими елементами блендера з нержавіючої сталі, що уособлює собою високу якість і надійність приладу.

Володар унікального дизайну і високоякісного практичного корпусу, блендер Braun MQ 525 Omelette від компанії Braun – це високоефективний пристрій, який може приготувати найрізноманітніші страви. З блендером Braun ви можете легко готувати найрізноманітніші муси, салати, супи, коктейлі, йогурти, заправки, соуси, супи, фруктові суміші і навіть унікальну дуже міцну каву фраппе. Однак, фірмовою стравою даної моделі є приготування омлету, про що свідчить відповідне відсилання «Omelette» в назві пристрою. Для цього комплект пристрою включає в себе усі необхідні компоненти, насадки і різний посуд. Тепер приготувати смачний, поживний і найголовніше швидкий сніданок, стане ще зручніше, практичніше та легше.

Як було сказано раніше, модель Braun MQ 525 Omelette відрізняється розширеною комплектацією, включаючи у себе все необхідне, перш за все для приготування омлету. Так, в комплект пристрою входить спеціальна насадка-блендер, яка чудово справляється зі створенням вишуканих повітряний страв. Вона обладнана двома унікальними дуже гострими ножами, які мають запатентовану унікальну форму, здатну забезпечити бездоганний результат за кілька секунд. Насадка відмінно впорається з приготуванням дитячого харчування, молочного коктейлю або супу-пюре прямо в каструлі. Насадка-блендер також має унікальну ребристу форму, яка запобігає розбризкуванню при приготуванні рідких страв. Особливістю комплектації даної моделі блендера є спеціальна насадка-вінчик з нержавіючої сталі. Вона ідеально збиває яєчні білки, вершки, і стане незамінним інструментом при приготуванні повітряний десертів, бісквітів, різних страв з яєць. При використанні даної насадки на низьких обертах виробник гарантує ідеальний результат приготування. Також комплектація пристрою включає в себе спеціальну чашу-подрібнювач, яка виконує свою роботу буквально за лічені секунди. Вона відмінно підійде для обробки звичайних порцій м'яса, сиру, горіхів, овочів. У комплекті блендера є спеціальний мірний стакан, виконаний зі зручного прозорого пластикового матеріалу. Легкий і компактний, він дозволяє швидко вимірювати кількість пропорції продуктів, забезпечуючи точну відповідність рецептом. Крім того, такий мірний стакан відмінно підійде для приготування різних майонезів, кетчупів і різних соусів.

Простота обслуговування кухонної техніки є однією з її головних якостей, які грають нерідко ключову роль при виборі техніки більшості господинь. Робота, особливо з рідкими стравами, часто призводить до розбризкування їх, і як наслідок, необхідність тривалого виснажливого прибирання та очищення приладу. Блендер Braun MQ 525 Omelette відрізняється спеціальною конструкцією, яка захищає робочу поверхню від бризок, а спеціальні матеріали, використані при виготовленні блендера, дозволяють мити більшість деталей в посудомийній машині, зводячи таким чином догляд за пристроєм до мінімуму.