Огляд блендера Braun MQ 520 Pasta

Огляд блендера Braun MQ 520 Pasta

У сучасному світі існує велика кількість приладів, які переймають на себе більше половини кухонних турбот, це і посудомийні машини, електричні печі, хлібопічки, чайники, тостери і багато інших. Їх використання істотно полегшує наше життя, заощаджуючи багато сил і часу. Приладом першої необхідності на кухонному терені є блендер, саме він швидко виконає все, на перший погляд, незначні функції у вигляді нарізки, збивання і змішування продуктів. Компанія BRAUN представила свою нову модель у серії блендерів. Ваше перебування на кухні з його допомогою, ніколи не буде втомливим і похмурим, а навпаки ви будете отримувати від процесу лише яскраві і позитивні емоції.

Елегантний і спокійний дизайн блендера

Спокійне і ніжне оформлення блендера Braun MQ 520 Pasta гармонійно поєднується з будь-яким інтер'єром приміщення, в якому він буде встановлений. Його витримана кольорова гамма, прекрасно налаштовує на роботу, кожного хто візьме його в руки. Разом з даними блендером, процеси збивання, змішування і нарізки стануть максимально легкими і приємними для вас.

Braun MQ 520 Pasta має дзвоноподібну форму корпусу, верхня частина має злегка вигнуту форму, що служить для зручного і комфортного тримання її у руці, а значить навіть при тривалій і безперервній роботі з пристроєм, ви нітрохи не втомитеся. Ручка виконана у вишуканому сірому кольорі, з білими вставками, які додають в зовнішній вигляд пристрою трохи світла, роблячи цілісний образ ніжнішим і приємнішим для сприйняття. Кнопки управління розміщені зверху корпусу, що дуже зручно для швидкого перемикання різних режимів безпосередньо під час процесу роботи блендера. До моделі додається прозорий мірний стакан, ви з легкістю зможете спостерігати усі процеси, що відбуваються в ньому. Склянка не подряпається і не трісне при збиванні в ньому інгредієнтів, а високоякісний матеріал, з якого він виготовлений, не буде вбирати запахи інгредієнтів, які в ньому знаходяться, і не забарвиться від них. Ніж з нержавіючої сталі, є дуже міцним, він не погнеться і не пошкодиться під час нарізання продуктів, і прекрасно впорається з будь-яким покладеним на нього завданням.

Braun MQ 520 Pasta – це перш за все дуже мініатюрний пристрій, розмістити його в приміщенні не складе труднощів, ви можете заховати прилад в ящик столу, або покласти на полицю.

Функціональні можливості пристрою

Пройти повз блендер Braun даної моделі просто неможливо, адже зовнішній вигляд відразу ж приковує до себе погляди, але це ще не найголовніше, дійсно важливими є саме його технічні показники, від яких і залежить вся робота пристрою.

Потужність блендера дорівнює 600 Ватт, завдяки цим показником пристрій працює надзвичайно швидко, і при цьому не менш якісно. Саме з Braun MQ 520 Pasta ви з легкістю приготуєте сніданок для всієї родини, адже вранці часу дуже мало, а смачна страва буквально гарантує початок гарного дня. До того ж саме такі дрібні процеси як нарізка, змішування, збивання і вимагають найбільше часу і сил, які ви зможете заощадити, поклавши виконання цих завдань на блендер.

Просте регулювання швидкостей

У пристрої є дві швидкості, кожна має своє особливе застосування. Якщо ви збираєтеся збивати вершки, то для цього, безсумнівно, краще підійде перша швидкість, яка зробить це максимально охайно, в кінцевому підсумку надавши вам як результат ніжну і повітряну консистенцію. При використанні твердих овочів, встановлюйте другу швидкість – вона впорається з роботою швидше, і з легкістю нашинкує вам, наприклад, картоплю або моркву. Ну а якщо у вас дуже мало часу, а змішати інгредієнти потрібно якомога швидше, встановлюйте турборежим, який за лічені секунди впорається з поставленим завданням. Можливість регулювання даних показників, робить роботу блендера набагато швидше і простіше, що, безсумнівно, зручно для вас.

А наявний в комплекті окремий компактний подрібнювач об’єм, якого 0,35 літрів зручно використовувати для подрібнення дрібних продуктів, у вигляді кураги, родзинок або горіхів.

Додаткові характеристики

Працює пристрій повністю безшумно, що дуже зручно, якщо у вашому будинку знаходяться діти, так як використання блендера абсолютно не завадить сну вашої дитини.

Догляд за приладом дуже простий, усі знімні частини блендера можна помити вручну або ж в посудомийній машині, сам корпус досить протерти вологою серветкою.

Разом з Braun MQ 520 Pasta ви без зусиль приготуєте велику кількість страв, за мінімальну кількість часу.