Огляд блендера Braun MQ 5045 Aperitive

Огляд блендера Braun MQ 5045 Aperitive

Готувати швидко і смачно не проблема, якщо у вас є блендер Braun MQ 5045 Aperitive.

Мрієте вдосконалювати кулінарну майстерність щодня? Купіть у нас відмінний блендер і можете готувати все, що ви любите.

Зверніть увагу

Відмінні технічні характеристики, привабливий зовнішній вигляд, функцыональна комплектація – все це блендер Braun MQ 5045 Aperitive, від якого не зможе відмовитися жоден кулінар. Отримуючи таку техніку, ви зможете готувати з натхненням. Він перетворює приготування їжі в захоплююче заняття, з яким впорається навіть «чайник». Ніжка блендера зроблена з нержавіючої сталі, завдяки ергономічній рукоятці збивати коктейлі чи подрібнювати овочі легко. Прилад має потужність 750 Вт, цього цілком достатньо, щоб він справлявся з усіма, поставленими перед ним завданнями. Він збиває, змішує, з'єднує інгредієнти, подрібнює, розколює лід. Словом, це справжня знахідка. Він має 21 швидкість + Турбо, що говорить про його неймовірну функціональність. Ви зможете підібрати правильну швидкість для обробки будь-яких інгредієнтів. Перемикати швидкості зручно так, як робити це можна однією рукою.

Ніжка має форму дзвоника, завдяки чому продукти не будуть розбризкується. За допомогою цього блендера ви зможете готувати не тільки аперитив, хоча, звичайно, блендер досить часто купують саме для приготування коктейлів.

Аксесуари

Купуючи блендер, важливо звернути увагу на його комплектацію. Разом з цією моделлю ви отримаєте вінчик, великий подрібнювач об'ємом 1,25 л і малий подрібнювач об'ємом 0,5 л та мірний стакан об'ємом 0,6 літра. Вінчик допоможе збивати інгредієнти, великий і малий подрібнювачі підійдуть для обробки шоколаду, сиру, фруктів, горіхів. Мірний стакан – річ необхідна. У ньому можна збивати коктейлі. Як бачите, блендер допоможе вам вирішити величезну кількість кулінарних завдань, від найпростіших до найскладніших. Задоволення від роботи з ним забезпечено. Зверніть увагу на те, що він має масу достоїнств. Прорезинена ручка не ковзає, тому ви не випустите її з рук. Леза дуже гострі, тому з ними потрібно бути обережним. Щоб отримати більше інформації про цей блендер, читайте інструкцію.

Приємного використання!