Огляд блендеру Braun MQ 3045 Aperitive

Огляд блендеру Braun MQ 3045 Aperitive

Один з найчастіше використовуваних побутових приладів для кухні, це, без сумніву, блендер. Не такий різносторонній і багатофункціональний як кухонна машина, він все ж займає важливе місце в «арсеналі» господині на сучасній кухні. Занурюваний блендер Braun MQ 3045 Aperitive, який ми розглянемо в цьому огляді, розроблений для того, щоб допомогти вам у приготуванні різних страв і десертів. Цей компактний легкий прилад, завдяки потужності в 700 Ватт, відмінно впорається зі змішуванням, подрібненням, і нарізкою інгредієнтів для різноманітних страв, соусів, кремів або приправ домашнього приготування.

Широкий функціонал

Дана модель відноситься до блендерів занурюваного типу, які, на перший погляд, можуть здатися досить простими пристроями. Але простота конструкції є однією з найважливіших переваг приладу. Для того, щоб приступити до роботи, потрібно зробити всього пару маніпуляцій – дістати сам блендер, приєднати потрібну в даний момент насадку і ємність, які йдуть в комплекті, підключити до мережі і все! Залишається лише скористатися можливостями MQ 3045 Aperitive:

  • продуманий дизайн. Напевно ви відразу звернете увагу, як зручна рукоятка. Вона не вислизає під час роботи навіть, якщо стане вологою. Вся справа в вигнутій формі і прогумованих вставках. Надійна і міцна металева ніжка блендера (виготовлена ​​з нержавіючої сталі) дозволяє проводити всі операції вільно, не побоюючись, що раптом щось зламається від легкого натискання. Хоча, звичайно, ви як і раніше повинні дотримувати акуратність, як і при поводженні з будь-побутовою технікою. Форма у вигляді дзвону - це не просто елемент стилю, а технічна особливість, необхідна для запобігання розбризкування вмісту чаші.
  • чаші-подрібнювачі. Блендер оснащений двома прозорими чашами для змішування продуктів. Одна поменше, об'ємом 0,35 літра і друга - більш містка, на 1,25 літра. Усередині найгостріші ножі з нержавіючої сталі. Приєднуються до блендеру одним рухом! Ви можете використовувати їх на власний розсуд, але, як правило, мала чаша застосовується для приготування однієї порції напоїв або мусів, а чаша більшого обсягу підходить для більш масштабних кулінарних робіт. Наприклад, для змішування компонентів салату, приготування пюре, начинок і т.п. Крім того, є і окремий мірний стакан, за допомогою якого легко визначити пропорції продуктів відповідно до рецепту.
  • насадка-вінчик. Значно розширить варіанти застосування блендера Braun MQ 3045 Aperitive або навіть стане його основним робочим інструментом. Чудовий вибір для обробки інгредієнтів в малій чаші, а також відмінний аксесуар для приготування «повітряних» кремів, фруктових пюре, мусів або збовтування яєць.

Додаткові аксесуари

Базова комплектація пристрою достатня для більшості випадків, але ви легко можете її розширити, купуючи додаткові аксесуари. Наприклад, насадки для пюре, інші чаші-подрібнювачі, що відрізняються обсягом і призначенням, ножі. Щоб отримати детальну інформацію про них, зв'яжіться з нашими менеджерами за вказаними на сайті телефонами. Крім того, купити занурюваний блендер Braun MQ 3045 Aperitive можна також через сайт нашого інтернет-магазину.