Огляд блендера Braun MQ 300 Soup

Огляд блендера Braun MQ 300 Soup

Дізнайтеся, якими стравами ви поповните меню своєї родини, якщо виберете його.

Більш ніж скромна комплектація приладу зовсім не означає його нездатність справлятися з великою кількістю кулінарних завдань. Немає нічого простішого, ніж приготувати з його допомогою пюре з фруктів або мілкшейк. Звичайно, він не допоможе вам в замішуванні тіста так, як в комплекті Braun MQ 300 Soup немає вінчика, проте це не означає, що кількість страв, які ви можете приготувати з його допомогою, обмежена. Якщо віддаєте перевагу максимально прості та ефективні кухонні прилади, дана модель вам сподобається.

Як працює?

Потужність ручного блендера Braun MQ 300 Soup 550 Вт, якого більш ніж достатньо для виконання тих кулінарних завдань, з якими він справляється. Матеріал корпусу – міцний пластик. Якщо у вас крихітна кухня і ви часто відмовляєте собі в покупці побутових приладів з тієї простої причини, що їх ніде розмістити, MQ 300 Soup – те, що вам потрібно. Він дуже компактний і поміститься в будь-яку шафу для посуду. Крім того, він підходить тим, хто консервативний у всьому і вважає за кращі кухонні прилади ті, які виглядають просто і красиво. MQ 300 Soup презентує фірмовий стиль Braun: простота і лаконічність дизайну, ніяких зайвих деталей, що відволікають увагу від важливих кнопок. Блендер має дві швидкості, що дозволяє обробити інгредієнти так, як того вимагає та чи інша страва. Потужний мотор безшумний, тому ви не почуєте Braun MQ 300 Soup – тільки побачите результат. Ще одна важлива особливість блендера: його насадка має форму, завдяки якій продукти не будуть розбризкуватися. Технологія Power Ball, яка застосована в даній моделі, гарантія того, що ви зможете подрібнити і змішати продукти дуже швидко. Гострі леза з нержавіючої сталі розташовані в основі насадки, тому робота блендера дуже ефективна. У комплекті з приладом ви отримаєте мірну склянку – готувати страви зі складною рецептурою стане простіше.

Що можна приготувати?

Звичайно, перш за все Braun MQ 300 Soup розрахований на тих, хто любить легке і в той же час ситне блюдо крем-суп. Існує величезна кількість його рецептів: «вішісуаз», креп-суп з печериць або броколі, гарбузовий крем-суп, з додаванням огірка або томатів. Звичайно, перші страви не єдине, на що здатна ця модель. З її допомогу ви зможете приготувати різноманітні коктейлі, муси, салати. Словом, будь-які страви, інгредієнти яких потрібно подрібнювати або змішувати. Цей блендер стане вашим помічником, якщо готуєте дитяче харчування.

Доручіть пристрою кулінарні турботи та приділіть час сім'ї і собі!