Епілятори Silk-epil 9

Епілятори Silk-epil 9

Представляємо новинки, які точно стануть популярними, - епілятори Silk-epil 9, котрі поеднують технології усіх попередніх поколінь.

Всього один прилад для ефективного догляду за тілом з ніг до голови – гадаєте, такого не будває? Braun випустив на ринок бьюті-новинку, яка змінить ваше уявлення про епілятори. Silk-epil 9 – цеприлади, за допомогою яких можна доглядати за ніжками, зоною пахв та бікіні, обличчям. SE 9969 і SE 9579 – це не лише епіляція, але й пілінг. Ви будете здивовані!

Епіляція

Тепер епіляція стане ще більше ефективнішою процедурою і на неї буде витрачатися менше часу. Голівки епіляторів на 40% ширше, що робить їх дуже зручними. Пінцети мають удосконалену форму, завдяки чому робота епіляторів просто ідеальна. Подовжені пінцети і технологія «MicroGrip» дозволяють захоплювати якомога більше волосків і видаляти навіть найменші. До того ж пристрої повністю герметичні. Ви можете одночасно приймати ванну і робити епіляцію. Як відомо, тепла вода пом’якшує больові відчуття. Епіляція під душем – те, що треба, якщо у вас чутлива шкіра. Інноваційні технології, ергономічний дизайн роблять новинки  досконалими.

Пілінг

З допомогою епіляторівBraun,ви зможетедбати за обличчямі тілом. Не потрібно витрачати значні суми на косметичні салони, просто придбайте епіляторSilk-epil 9. З ним ви зможете подбати про свою красу. SE 9579 в комплекті має щіточку для чистки обличчя, яка зробить шкіру здоровою та гарною – очистить її від залишків макіяжу, підготує до зволоження, масажує, тим самим покращуючи кровообіг. У комплекті SE 9969 також є щіточка, яка забезпечує пілінг тіла. Вона працює по тому ж принципу, масажуючи, відлущуючи відмерлі клітини шкіри.

Комплектація

Новинки Braun мають в комплекті все необхідні насадки для того, аби ви могли дбати про себе з голови до п’ят. Насадка «EfficiencyPro» зробить процедуру видалення волосся ще ефективнішою. В комплекті є насадка для точкової епіляції – видалити декілька волосків на обличчі дуже легко. Якщо ви бажаєте зробити зону бікіні або пахв бездоганною, скористайтеся насадкою для чутливих зон і насадкою-тримером. Також ви отримаєте чарівну косметичку. Ще один корисний аксесуар з з комплекту – щіточка, за допомогою якої можна почистити епілятор.

Весна – саме той час для того, щоб стати ідеальною і осліпити всіх своєю красою. Новинки від німецького бренду допоможуть здійснити бажане!