Як готувати в пароварці

Як готувати в пароварці

Хочете купити цей побутовий прилад, але не знаєте, як їм правильно користуватися? Ми підкажемо, як поводитися з пароваркою Braun FS 3000.

  • Заповнюйте резервуар для води так, як написано в інструкції. В іншому випадку, ви можете зламати прилад.
  • Не кладіть продукти занадто щільно в пароварку. Потрібно завжди залишати місце для циркуляції пари.
  • Використовуйте шматки м'яса, риби, овочів однакового розміру. Великі порції їжі готуватимуться набагато довше. Якщо шматки різних розмірів, їх потрібно укласти шарами. Маленькі шматочки слід класти зверху.
  • Ні в якому разі не відкривайте кришку пароварки під час її роботи. По-перше, так можна отримати опіки, а, по-друге, це сприяє втраті пара, що може продовжити час приготування.
  • Для того, щоб надати м'ясу, рибі, птиці, приготованим в пароварці, соковитий смак, маринують їх кілька годин перед початком процесу.
  • Заморожені овочі можна розморозити у пароварці. Рибу, птицю і м'ясо потрібно розморозити до того, як почнете готувати її за допомогою цього приладу.
  • Якщо збираєтеся готувати на пару овочі або фрукти, промийте їх невеликою кількістю води, щоб уникнути втрати вітамінів і мінеральних солей.
  • Поклавши в пароварку морепродукти, обов'язково накривайте їх фольгою – так вони будуть соковитими і смачними.
  • Овочі потрібно солити тоді, коли вони вже готові.
  • Якщо ви хочете пришвидшити процес, залийте в пароварку не холодну, а теплу воду.
  • Якщо готуєте одночасно кілька страв, в нижню корзину покладіть ті продукти, які готуються довше.
  • Риба, приготована в пароварці, матиме приємний смак, якщо додати в киплячу воду біле вино, моркво, петрушку, кріп і перець. Разом з рибою покладіть в чашу імбир, зелену цибулю, лимон. Попередньо замаринуйте рибу в оливковій олії, лимонному соку або білому вині.

Пароварка Braun – це 2 парові кошики для приготування різноманітних страв, чаша для риса, таймер відключення на 60 хвилин. За допомогою цього приладу ви зможете зробити меню своєї родини смачним, різноманітним та корисним.



comments powered by Disqus