Ідеальність процесу гоління завдяки бритв Braun нового покоління

Ідеальність процесу гоління завдяки бритв Braun нового покоління

Ні для кого не секрет, що бритви Braun вважаються еталонними в своїй категорії, приносячи задоволення своїм функціоналом мільйонам чоловіків.

Бритви для сухого гоління, для гоління в душі, бритви з насадками для корекції бороди, бритви з акумулятором або ж, бритви зі станцією для чищення лез - цей список можна продовжувати досить довго, адже компанія Braun ніколи не зупиняється на досягнутому, створюючи унікальні моделі бритв .

Створивши бритви нового покоління серії Flex, компанія поставила неймовірно високу планку в створенні цих приладів.

Ви запитаєте, так що ж в них такого, чого немає в інших бритвах Braun? Взяти хоча б корпус самої бритви, який легкий, компактний і дуже зручно лежить в руці, дозволяючи здійснювати процес гоління без навантаження на кисть руки. Забарвлення кожної моделі серії Flex теж варто згадати, адже вони як раз і дають родзинку дизайну бритви. Якщо ж пройтися по функціоналу, то зараз по-порядку розповімо коротко про 5-ть представників даного покоління.

  • Електробритва Braun Series 5 50-R1200s Flex Wet & Dry - підходить як для сухого, так і вологого гоління. Завдяки плаваючим елементам бритви, процес буде більш простим і швидким. Тримає заряд даний прилад цілих 50 хвилин, що більш ніж достатньо для створення свого унікального образу, а швидка п'яти-хвилинна зарядка прийде на допомогу в ті моменти, коли кожна хвилина на рахунку і потрібно максимально швидко довести свій образ до ідеальності. Також, бритва має систему 3 Flexible Blades з технологією MicroComb. Мити леза можна під проточною водою без будь-яких зусиль, не боячись зіпсувати якість ріжучих елементів. У комплекті, крім зарядного пристрою так само є захисна кришка і знімна насадка Precision Trimmer.
  • Електробритва Braun Series 6 60-R1200s Flex Wet & Dry - має аналогічні технічні характеристики, як і 50-R1200 s Series 5, однак варто зазначити, що у даної моделі рухливі не тільки для гоління елементи, але і сама бритвена головка. Також модель має інше забарвлення і міцний чохол, котрий йде в комплекті до приладу, який поміститься в будь-яку дорожню сумку, що б ви могли без проблем зробити процес гоління перебуваючи у відпустці, або ж відрядженні.
  • Електробритва Braun Series 6 60-B7500cc Flex Wet & Dry - даний прилад має значну різницю від двох попередніх в плані комплектації, чохол з жорсткими стінками, знімна насадка Beard Trimmer (+ 5 насадок на 1/2/3/5/7 мм), система очищення і підзарядки SmartCare Center - все це, ви можете зустріти в комплекті до бритви 60-B7500. Однак, за технічними характеристиками прилад аналогічний з раніше згаданими моделями.
  • Електробритва Braun Series 7 70-N1000s Flex Wet & Dry - ця модель чудова в плані гоління, у всіх сенсах. Бритвенная головка має нахил в усі 360 градусів, що дає можливість збрити волоски в важкодоступних місцях, наприклад під підборіддям. Здорово чи не так? Крім цього, має так само потрійну гоління систему з технологією MicroComb і систему кріплення Easy Click. 2 бритвені сітки Senso Foil + триммер MiddleTrimmer, швидку п'яти-хвилинну зарядку і 50 повноцінних хвилин роботи після повного заряду. У комплекті, також знайдете міцний дорожній чохол.
  • Електробритва Braun Series 7 70-S4200cs Flex Wet & Dry - Прилад має аналогічні технічні характеристики що і 70-N1000 s Series 7, однак, варто відзначити чудову підставку-зарядку в комплекті, а також, хромований дизайн бритви. Виглядає дуже стильно.

Яку бритву з покоління Flex вибрати - вирішувати вам. Однак, наші консультанти з радістю допоможуть вам у виборі, будь то по телефону, або ж в одному з наших шоу-румів.

Не зволікайте придбати досконалу бритву Braun покоління Flex, адже тільки у нас ви зможете отримати бажаний прилад за дуже вигідною ціною.