Де купити міксер?

Де купити міксер?

З появою найдосконаліших кухонних комбайнів, кухонних машин і навіть блендерів класичні міксери все одно не втратили популярності і як і раніше користуються великим попитом. Однією з причин, через які багато хто воліє купити міксер, а не, здавалося б, набагато більш досконалу техніку нового покоління, є вигідна ціна. Основним призначенням міксера завжди було просте змішування інгредієнтів і, по суті, нічого більше. Проте саме з цією простої роботою сучасні міксери Braun справляються відмінно.

Особливості і функціонал

Міксери від Braun відзначаються зниженою масою, що актуально для приладу, який постійно доводиться тримати в руках. Потужність мотора і швидкість обертання насадок забезпечують швидку обробку продуктів. Нерідко навіть швидше ніж це зможе хороший блендер або кухонний комбайн.

  • SmartMix. Ексклюзивне технічне рішення від компанії Braun. Двигун встановлений всередині корпусу прямо над насадками, центр маси зміщений трохи вперед, що на практиці значно полегшує використання приладу.
  • Ергономіка. І корпус, і рукоять міксерів Braun виконані стильними та дуже зручними. Можна досить тривалий час тримати прилад в одній руці, повертати під кутом, переміщати. Він не вислизне навіть з вологої долоні, міксер залишиться «слухняним», дозволяючи змішувати продукти точно, швидко і акуратно.
  • Змінні насадки. Їх кількість не зрівняється з тим, що ви отримуєте разом з кухонними машиною. Але для виконання завдань такому легкому та компактному пристрою цього з рештою вистачає і навіть більше. Є насадки для збивання повітряного крему з яєць або більш міцні пристосування для перемішування тіста і фаршу.
  • PowerBell. Розширення в нижній частині насадки міксера, своєрідний невеликий дзвін, який запобігає розбризкуванню продуктів при змішуванні на високих швидкостях.

І це далеко не все, що робить міксери Braun настільки унікальними. Кожна модель має свої особливості комплектації, що дозволяє підібрати міксер індивідуально для себе.

Обираємо правильно

Міксерів на ринку представлено дуже багато. Буквально сотні моделей з різними характеристиками і різної якості. Тому, щоб зробити єдино правильний вибір, рекомендуємо звернути увагу, в першу чергу на фірмову продукцію від кращих виробників. Хоча не секрет, що вона і обійдеться вам трохи дорожче. Однак середня ціна міксерів порівняно невелика, вигадувати кілька відсотків, ризикуючи отримати прилад, що не відповідає очікуванням – зовсім не найкраще рішення.