Фреші для схуднення

Фреші для схуднення

Якщо хочете схуднути, допоможуть соки. Однак перш, ніж пробувати рецепти, запропоновані нами, проконсультуйтеся з лікарем: наявність тих чи інших хвороб та схильність до алергічних реакцій можуть зробити з ліків отруту. Якщо лікар підтвердить, що такі соки не зашкодять вашому здоров'ю, можете починати смачний курс схуднення. Для того, щоб готувати солодкі ліки з легкістю, купіть соковижималку Braun.

Соковижималка від німецького бренду здатна видавити цілий літр фрешу за одну хвилину. Худніть всією сім'єю! Купуючи соковижималку Braun, можете бути впевнені, що ви отримаєте всю користь фруктів.

Яблучно-грушевий фреш

Знижує апетит. Пийте сік два рази в день до їжі і ви з легкістю схуднете на кілограми. Для приготування однієї склянки візьміть 2 яблука і дві груші. Приготуйте спочатку один, а потім інший вид соку за допомогою соковижималки Braun, змішайте їх, худніть собі на втіху!

Огірково-лимонний фреш

Покращує метаболізм, очищає організм. Пийте його два рази в тиждень. З очищеного огірка приготуйте пюре, змішайте його з соком лимона. Фреш готовий!

Грейпфрутово-лимонний фреш

Всі знають: грейпфрут особливо ефективний при схудненні. Однак недавнє повідомлення вчених про те, що вживання цього фрукта в поєднання з деякими ліками може призвести до смерті, стало новиною. Перш, ніж пити фреш, проконсультуйтеся з лікарем. Якщо фахівець дозволить вам прийом таких ліків, можете спробувати грейпфрутово-лимонний спосіб схуднення. Соковижималка Braun зробить його всього лише за хвилину! Для приготування візьміть два грейпфрута і один лимон

Фреш з яблук і дині

Допоможе скинути зайві кілограми та поліпшити метаболізм. Візьміть одне яблуко, 150 г м'якоті дині, одну чайну ложку меду. Приготуйте сік з фруктів за допомогою соковижималки Braun, додайте чайну ложку меду. Солодкий напій готовий!

Яблучно-селерово-буряковий фреш

Оригінальний смак напою вам сподобається! Фреш відновлює обмін речовин, виводить токсини. Візьміть 3 стебла селери, яблуко і половину невеликого буряка. Приготуйте фреш з допомогою соковижималки Braun. Ретельно перемішайте.

Худнути можна смачно! Літні фреші, приготовані за допомогою соковижималки Braun J700 допоможуть стати стрункою!