Епілятори Braun Silk-epil 7 – для вашого максимального комфорту

Епілятори Braun Silk-epil 7 – для вашого максимального комфорту

Як же добре, коли є вільний день або хоча б вечір, який можна присвятити собі коханій. Розслабиться в гарячій ванні, заповненій пухнастою пінкою, що смачно пахне, під розслаблюючу музику. Приємне проведення часу, яке дозволяє не тільки відпочити, а й подарувати своєму тілу догляд. Розпарена шкіра стає надзвичайно ніжною, дозволяючи з легкістю проводити різні процедури, у тому числі й епіляцію. З епілятором Braun Silk-epil 7 ви зрозумієте, що видалення небажаного волосся може стати не тільки ефективним, але й максимально комфортним.

Що особливого у Braun Silk-epil 7?

Збираєтеся на водні процедури? Візьміть із собою епілятор Braun 7-ї серії! Завдяки його герметичному на 100% корпусу, можна навіть не замислюватися про те, що вода потрапить всередину пристрою. Ви можете скористатися Braun Silk-epil 7 стоячи під душем, або сидячи у ванній. Відомо, що після гарячої води шкіра розслаблюється, і процедура епіляції стане практично безболісною. Насадка з масажними роликами, яка передбачена в комплектації кожної моделі, подарує вам легкий масаж під час процесу.

Для пілінгу тіла

Деякі з моделей епіляторів Braun Silk-epil 7 належать до серії SkinSpa. В їх комплектації ви знайдете насадки, призначені для пілінгу тіла. Їх використання сприяє поліпшенню стану шкіри, її очищенню та запобігає головному  страху багатьох дівчат – появі врослих волосків після епіляції. Ваша шкіра отримає найдбайливіший догляд.

Для шкіри обличчя

Шкіра обличчя вимагає не меншої уваги, тому у комплекті з Braun Silk-epil 7 (з деякими моделями) ви знайдете прекрасний прилад для очищення шкіри обличчя. Використання цього маленького пристрою набагато ефективніше, ніж звичайне умивання. До того ж, прилад водонепроникний, що дозволить використовувати його під душем з улюбленою пінкою або скрабом. Ви помітите, як шкіра вашого обличчя стане сяючою та м'якою, немов після відвідування спа-салону.

Максимальна ефективність для гладкості ваших ніжок

Епілятори Braun Silk-epil 7 – пристрої, які гарантують тільки якісну та ефективну роботу. Після їх використання, ви не захочете повертатися до звичайних станків або ж до інших процедур. Мрієте про гладку шкіру ніжок? З Silk-epil 7 це простіше простого!

Плаваюча епілююча голівка, повторюючи контури тіла, ідеально обробляє всі ділянки тіла. Навіть найкоротші волоски (довжиною від 0,5 мм, шириною від 0,02 мм) будуть видалені, завдяки 40-ка пінцетами з технологією Close-Grip, в той час як епіляція воском здатна захопити волоски довжиною від 2-х мм. Пальчики SoftLift піднімуть та направлять до пінцетів волоски, максимально прилеглі до шкіри. Дві швидкості, в яких працюють епілятори Braun Silk-epil 7, дозволить вам вибрати більш делікатну або більш інтенсивну роботу пристрою.

У вашій ванній кімнаті недостатнє освітлення? Підсвічування SmartLight допоможе вам не пропустити жодного, навіть самого тонкого, волоска.

Обирайте свою модель Braun Silk-epil 7

Всі моделі епіляторів 7-ї серії відрізняються між собою лише комплектацією. Залежно від побажань, ви можете підібрати ту, яка підійде саме вам. У будь-якому випадку, кожен з пристроїв вартий уваги та не розчарує свою власницю.

Розкрийте таємницю комфортної епіляції разом з Braun Silk-epil 7 та, в кінцевому результаті, отримаєте гладкість шкіри до 4 тижнів.