Епілятори Braun Silk-epil 5 – гарантія гладкості ваших ніжок

Епілятори Braun Silk-epil 5 – гарантія гладкості ваших ніжок

Як мовить французьке прислів'я «Красиві жіночі ніжки перегорнули не одну сторінку історії».

Ми впевнені, з цим погодяться як представники сильної половини людства, так і прекрасної статі. Адже від гарних жіночих ніжок часом дуже складно відірвати погляд. Особливо, вони привертають увагу під час теплих сезонів року, гуляючи вулицями у легких платтячках, спідницях та сарафанах. Для досягнення максимальної гладкості шкіри відкритих ділянок тіла, жінки часто відвідують СПА-салони для проведення процедури видалення небажаних волосків, які, до слова, коштують недешево і вимагають регулярних повторень.

Фахівці німецької компанії Braun вирішили допомогти чарівним дамам отримати бажану гладкість шкіри, заощадивши при цьому їх бюджет, і випустили епілятори 5-ої серії, що працюють від мережі. Принцип їх роботи – пінцетний. Він полягає у тому, що під час процедури у пристрою є можливість видаляти волоски кожен окремо, не обламуючи їх.

Бездоганна якість, максимальна ефективність та комфорт – Braun Silk-epil 5. Ми розповімо докладніше про них у цій статті.

Епілятори SE 5185 і SE 5329:

  • Головною особливістю цих моделей є робота від мережі. Завдяки чому, вам гарантована максимальна тривалість роботи пристрою. У вас не буде необхідності переривати процедуру для його зарядки.
  • Епілятори Braun SE 5185 і SE 5329 оснащені 40-ка пінцетами з технологією Close-Grip. Вони розташовані під таким кутом, який дозволяє пінцетам щільно контактувати з шкірою. Навіть найкоротші волоски (довжиною від 0,5 мм) будуть видалені.
  • Пальчики SoftLift піднімають волоски, прилеглі до шкірного покриву, та направляють їх до пінцетів.
  • Плаваюча голівка передбачає повне повторення контурів вашого тіла, забезпечуючи ідеальні результати.
  • Дані моделі можуть працювати у 2 швидкісних режимах, де 1-ий – дбайлива епіляція, а 2-ий – інтенсивна.
  • Навіть при недостатньому освітленні у вашій ванній кімнаті, система підсвічування SmartLight не дозволить вам пропустити жодного, навіть найтоншого, волоска.
  • Масажні ролики SE 5185 і SE 5329 зроблять процедуру епіляції менш болючою і більш комфортною, розслабляючи вашу шкіру.
  • Зменшити неприємні відчуття до та заспокоїти шкіру після, допоможе охолоджуюча рукавиця.
  • Мішечок для зберігання (в моделі SE 5329) та фірмова косметичка Braun (в SE 5329), дозволять вам зручно зберігати і транспортувати прилад.
  • Прилад для чищення обличчя (передбачений в комплектації епілятора SE 5329) забезпечить вам делікатний та ефективний догляд за шкірою вашого обличчя.

Епілятори Silk-epil 5, що працюють від мережі, мають чудові характеристики і ви, однозначно, не розчаруєтеся в їх придбанні. Однак, якщо ви хочете проводити процедуру під душем або під час прийняття ванни, зверніть свою увагу на епілятори 5-ої серії з технологією Wet & Dry.

Відмінності епіляторів Silk-epil 5 з технологією Wet & Dry від мережевих:

  • Технологія Wet & Dry. Головною перевагою моделей з цією технологією є можливість їх експлуатації під час водних процедур. Гаряча вода розслабить вас та вашу шкіру, роблячи процедуру епіляції більш комфортною. Повністю герметичний корпус пристрою запобігає потраплянню води у нього.
  • Прогумований корпус. Ви зможете без побоювання тримати пристрій навіть у мокрих руках. Покриття епілятора запобігає його вислизанню з ваших рук під час процедури.
  • Вдосконалені пінцети. У цих епіляторів 28 подовжених пінцетів з технологією MicroGrip. Ваші ніжки будуть гладенькі, немов шовк.
  • Без підсвічування. Відсутність даної функції жодним чином не псує пристрій.
  • Робота від акумулятора. Моделі 5-ої серії з технологією Wet & Dry працюють виключно від акумулятора (щоб уникнути нещасних випадків при роботі в приміщенні з підвищеною вологістю).
  • Різна комплектація. Ціна на ці епілятори варіюється в залежності від їх комплектації (наявність додаткових насадок та аксесуарів).

Якщо ви любите поніжитися у теплій ванні, приділяючи час догляду за собою, то епілятори Silk-epil 5 з технологією Wet & Dry –  саме те, що вам потрібно.

І все-таки, який краще?

Якщо ви бажаєте безперервної роботи пристрою – вашим варіантом стануть мережеві моделі, якщо вважаєте за краще проводити процедуру в душі або ванні – зверніть увагу на моделі з технологією Wet & Dry.

Як би там не було, обирати вам! А ми скажемо лише одне – кожна з моделей епіляторів Braun Silk-epil 5 заслуговує вашої уваги і гарантує тільки найкращі результати.